13χρονος σκότωσε με δέκα μαχαιριές 14χρονη για να γίνει serial killer- Σοκάρει η περιγραφή αστυνομικού

Ο ανήλικος μαθητής σκόπευε να σκοτώσει και άλλους δύο συμμαθητές του

13χρονος σκότωσε με δέκα μαχαιριές 14χρονη για να γίνει serial killer- Σοκάρει η περιγραφή αστυνομικού

Φρίκη και συνάμα βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην Βραζιλία  άλλο ένα άγριο έγκλημα από ανήλικο δράστη.

Πρόκειται για ένα παιδί μόλις 13 ετών το οποίο δολοφόνησε την 14 ετών συμμαθήτριά του όχι επειδή του έκανε κάτι αλλά επειδή ήθελε να γίνει serial killer.

O έφηβος περίμενε την άτυχη   Tamires Paula de Almeida, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που έμεναν και την μαχαίρωσε 10 φορές στα χέρια, στον θώρακα και τον λαιμό με αποτέλεσμα το κορίτσι να πέσει κάτω αιμόφυρτο.

Τραγική φιγούρα,  η μητέρα του η οποία άκουσε τις φωνές και έσπευσε να βοηθήσει χωρίς αρχικά να γνωρίζει πως επρόκειτο για την κόρη της.

Μόλις βγήκε έξω και αντίκρυσε το ματωμένο σώμα του παιδιού της  σπάραξε στο κλάμα.

Ο ανήλικος δράστης πήγε έντρομος σε έναν δάσκαλό του και κλαίγοντας ομολόγησε την πράξη του.

 «Έτρεμε, ήταν πολύ κόκκινος  στο πρόσωπο και κουνούσε τα χέρια του. Μου είπε: "Καλέστε ασθενοφόρο, έχω μαχαιρώσει έναν άνθρωπο στο κτήριό μου» αποκάλυψε ο δάσκαλος  του Κρατικού Κολλεγίου της Αμερικής, Czar Sabino.

Μάλιστα ο 13χρονος του έδωσε και το μαχαίρι το οποίο είχε τυλίξει σε ένα μαύρο ματωμένο πανί.

Σοκ προκαλεί η περιγραφή του ειδεχθές εγκλήματος από τον αρχηγό της αστυνομίας, Leonidio Alves de Moraes,   στον ιστότοπο ειδήσεων της Βραζιλίας G1L:

«Το αγόρι μας είπε ότι έπιασε την Tamires ακριβώς την ώρα που έμπαινε στο ασανσέρ και την έσυρε έξω. Προσπάθησε να την σκοτώσει χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο. Αλλά δεν πέθανε. Όταν είδε ότι ήταν ακόμα ζωντανή, τη σκότωσε με το μαχαίρι.Το έγκλημα ήταν τόσο βάναυσο, τόσο σκληρό και τόσο γεμάτο οργή, που το μαχαίρι γύρισε μέσα στο σώμα του κοριτσιού. Το θύμα είχε δεχτεί περίπου δέκα μαχαιριές μεταξύ των χεριών, του λαιμού και του θώρακα».

Μάλιστα ο 13χρονος δεν σκόπευε να σταματήσει εκεί αλλά ήθελε να σκοτώσει και άλλους δύο συμμαθητές του προκειμένου να γίνει serial killer.

Αυτό μάλιστα που προκαλεί ακόμη περισσότερη οργή είναι πως ο 13χρονος μπορεί να μην τιμωρηθεί για τον θάνατο της 14χρονης αφού η ηλικία ποινικής ευθύνης στη Βραζιλία είναι τα 18 έτη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top