Φριχτό τροχαίο με 8 θύματα – Πήγαιναν σε γιορτή και κατέληξαν νεκροί

Δύο φορτηγά συγκρούστηκαν με ένα μίνιμπας στην Βρετανία

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν, όταν δύο φορτηγά και ένα μίνι μπας συγκρούστηκαν σε έναν από τους κυριότερους αυτοκινητοδρόμους της Βρετανίας νωρίς το πρωί του Σαββάτου που ξεκίνησε μεγάλη έξοδος εκδρομέων ενόψει εθνικής αργίας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο M1 στο ρεύμα προς τα νότια της χώρας και κοντά στην πόλη Νιούπορτ Πάγκνελ, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 80 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μίνιμπας ερχόταν από την περιοχή του Νότινγχαμ.

Δύο άνδρες -ηλικίας 31 και 53 ετών- συνελήφθησαν και κρατούνται ως ύποπτοι για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου λόγω επικίνδυνης οδήγησης.

Ένα από τα φορτηγά ανήκε στην ταχυδρομική εταιρεία FedEx. Σε μια δήλωση προς την Independent, η FedEx δήλωσε: «Γνωρίζουμε το τραγικό ατύχημα που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Μ1, στον κόμβο 14 του Ηνωμένου Βασιλείου με φορτηγό FedEx. Οι βαθιές σκέψεις και οι ανησυχίες μας είναι με όλους τους εμπλεκόμενους. Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας για το FedEx και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρχές αλλά δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή».

BINTEO The Viral Vault - ΦΩΤΟ TWITTER -INSTAGRAM 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top