Φρίκη! Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σεξουαλικά σε κοπέλα μέσα σε λεωφορείο και τραβούσε βίντεο

Κανένας δεν αντέδρασε

Οργή και φρίκη προκαλεί η είδηση ότι 6 έφηβοι επιτέθηκαν σεξουαλικά σε μια κοπέλα, μέσα σε ένα λεωφορείο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όχι μόνο δεν τους σταμάτησε κανείς, αλλά κάποιοι τους ενθάρρυναν κιόλας!

Το συμβάν πραγματοποιήθηκε στην Καζαμπλάνκα την Παρασκευή. Μια 24χρονη κοπέλα με μαθησιακές δυσκολίες, όπως λέει η αστυνομία, δέχτηκε επίθεση από ομάδα νεαρών 15 με 17 ετών. Οι εικόνες αποκαλύπτουν τους 3, τα διεθνή ΜΜΕ, όμως, αναφέρουν 6 άτομα.

Η κοπέλα προσπαθεί να αντισταθεί, εκείνοι, όμως, της πιάνουν το στήθος, την τραβούν, τη βρίζουν και της σκίζουν τα ρούχα. Όταν η κοπέλα φωνάζει, προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα.

Η δημόσια εταιρεία συγκοινωνιών του Μαρόκου υποστήριξε ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε είναι μικρό και δεν μπορεί να φανεί αν ο οδηγός του λεωφορείου είδε τι συνέβη ή όχι κι ότι γι’ αυτό δεν αντέδρασε. Ακόμα, στα social media πολλοί έγραψαν ότι η κοπέλα έφταιγε, γιατί μπήκε σε λεωφορείο με τόσους πολλούς άνδρες!

Κάποιοι, ευτυχώς, σκέφτονται ακόμα σωστά και καταδίκασαν τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η κοπέλα, ενώ έγινε και διαδήλωση στην Καζαμπλάνκα, με πάνω από 1.200 ανθρώπους που καταγγέλλουν αντίστοιχα περιστατικά.

Οι δράστες συνελήφθησαν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top