Σύζυγος υπουργού ξεκατινιάστηκε με follower στο Instagram: "Τα παιδιά σας φαίνονται πολύ χαριτωμένα- Άντε να δείτε Game Of Thrones"

Της «τρελής» με τη Λουίζ Λίντον

Της «τρελής» έγινε στο Instagram με μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Λουίζ Λίντον, γυναίκα του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούτσιν.

Η Λουίζ, στην επίμαχη φωτογραφία, κατεβαίνει μαζί με τον άντρα της από το κυβερνητικό αεροσκάφος στο Κεντάκι, φορώντας πανάκριβα παπούτσια Valentino και Tom Ford γυαλιά ηλίου, ενώ κρατούσε και μία Hermes τσάντα, η τιμή της οποίας αγγίζει τα…ουράνια!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια η κυρία Υπουργού φρόντισε να ενημερώσει με τα ανάλογα hashtags το κοινό της για τις μάρκες που φοράει, επιδεικνύοντας το ακριβό της γούστο. Μια γυναίκα, λοιπόν, σχολίασε από κάτω: «Χαίρομαι που μπορέσαμε να πληρώσουμε την μικρή σας εξόρμηση», αναφερόμενη στο ότι το ταξίδι τους πραγματοποιήθηκε με έξοδα των Αμερικανών πολιτών.

Η Λίντον δεν το άφησε να «πέσει κάτω» κι απάντησε: «Χαριτωμένο! Ω, νομίζετε πως ήταν ένα προσωπικό ταξίδι; Αξιαγάπητο! Νομίζετε πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ πλήρωσε το ταξίδι του μέλιτος για εμάς ή τα προσωπικά μας ταξίδια; Lololol (σσ δυνατό γέλιο). Εσείς δίνετε περισσότερα στην οικονομία από ό,τι εγώ και ο σύζυγός μου; Είτε σαν επιχειρηματίας σε φόρους είτε αυτοθυσιάζοντας τον εαυτό σας για την πατρίδα σας; Είμαι πολύ σίγουρη ότι πληρώσαμε πολύ περισσότερους φόρους στο "ταξιδάκι" μας από ότι εσείς. Είμαι πολύ σίγουρη πως το ποσό που θυσιάζουμε κάθε χρόνο είναι πολύ περισσότερο από αυτό που θα ήσασταν πρόθυμη να θυσιάσετε εσείς, εάν είχατε την επιλογή. Τα παιδιά σας φαίνονται πολύ χαριτωμένα. Η ζωή σας φαίνεται πολύ χαριτωμένη. Ξέρω ότι είστε θυμωμένη, αλλά κατά βάθος είστε πολύ καλή και το ίδιο είμαι κι εγώ. Το να μου στέλνετε επιθετικά μηνύματα στο Instagram δεν θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Ίσως ένα ωραίο μήνυμα, με σοφία και ανθρωπιά, τραβούσε περισσότερο τα βλέμματα. Να έχετε καλό απόγευμα. Άντε να δείτε το νέο Game of Thrones. Είναι τέλειο!». Πρόσθεσε, μάλιστα, και μερικές φατσούλες, για να γίνει πιο γλυκούλα.  

Πόλεμος σχολίων ξέσπασε, φυσικά, με δεκάδες χρήστες να «σφάζονται» υπέρ ή κατά της Λίντον.

Τελικά, εκείνη όχι μόνο έσβησε τη φωτογραφία αυτή αλλά έκανε και τον λογαριασμό της ιδιωτικό.

Η γυναίκα που της «τα έχωσε», η Τζένι Μίλερ, μητέρα 3 παιδιών, μίλησε στους News York Times για το σχόλιο αυτό: «Θα της είχα γράψει ένα πολύ δηκτικό ανέκδοτο σε στυλ Μαρίας Αντουανέτας, αν δεν είχε κλείσει το προφίλ της». Επεσήμανε ότι έχει λάβει εκατοντάδες μηνύματα στήριξης, που όλα στο περίπου λένε, όπως περιγράφει η ίδια, «πόσο καλά τα είπε στην "κυρία" που θέλει να φαίνεται πιο σημαντική, πιο έξυπνη, καλύτερη και πιο πλούσια από τους άλλους».

H Τζένι Μίλερ με τον γιο της (photo: Instagram)

Οι New York Times, τόνισαν ακόμα πως ενημερώθηκαν ότι η οικογένεια του υπουργού πλήρωσε η ίδια για το ταξίδι της κι ότι η Λουίζ δεν πληρώνεται για να διαφημίζει μάρκες στο προφίλ της στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top