Σοκαριστική δολοφονία εγκύου στην Αργεντινή που σχετίζεται με το 666 και τελετή σατανισμού

Την σκότωσαν με τσεκούρι και μετά την έκαψαν ώστε να μην αναγνωρίζεται το πτώμα

Σοκαριστική δολοφονία εγκύου στην Αργεντινή

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Αργεντινής (και όχι μόνο), η σοκαριστική δολοφονίας μιας εγκύου, η οποία διένυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Για την 26χρονη Fernanda Pereyra ο λόγος, η οποία έζησε την απόλυτη φρίκη πριν βρει τραγικό θάνατο στα χέρια των δολοφόνων της.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε κατά πάσα πιθανότητα με τσεκούρι (με το οποίο την πετσόκοψαν) και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο άψυχο κορμί της, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται. Το μόνο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση της, ήταν το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της.

Τα απομεινάρια της Fernanda, βρέθηκαν στο 6ο χιλιόμετρο της 6ης Λεωφόρου, κοντά στην πόλη Rincon de los Sauces.

Ο συδυασμός των δυο παραπάνω εξαριών συν του ότι διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, οδήγησε την αστυνομία στην εκτίμηση ότι η δολοφονία της είναι έργο σατανιστών.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς Agustin Garcia και Fabian Flores, οι δράστες μετέφεραν την 26χρονη με ένα βανάκι στο οποίο βρέθηκαν ίχνη αίματος και τριχών αν και προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία άτομα: Ο πρώην σύντροφος της 26χρονης Luciano Hernandez και δύο φίλοι του, ο Osvaldo Castilloκαι ο Diego Marillan.

Οι τρεις ύποπτοι έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις εμπορίου ναρκωτικών ενώ πιστεύεται ότι σχετίζονται με τον σατανισμό και απροσδιόριστες αφρικανικές θρησκείες.

Στο σπίτι ενός εκ των υπόπτων βρέθηκαν «σατανική» μουσική και εικόνες που δείχνουν τρίαινες και γυναίκες σε φλόγες.

Μάλιστα οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως η κοπέλα σφαγιάστηκε από τον πρώην της, επειδή έμεινε έγκυος από άλλον άνδρα.

Ο δικαστής Pablo Yancarelli αποφάσισε την προφυλάκιση των τριών ανδρών.

Ο δικηγόρος Marcelo Henriksen Velasco, δήλωσε: «Κατά τη γνώμη μου, η δολοφονία δεν είναι υπόθεση οικιακής βίας. Aυτό είναι ένα έγκλημα που συνδέεται με τη διακίνηση ναρκωτικών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top