Γαλλία: Aυτοκίνητο έπεσε πάνω σε υπόστεγο λεωφορείων στη Μασσαλία-Nεκρή μια γυναίκα

Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετώπιζε ο δράστης - Πρώτη ανάρτηση: 21-08-2017 12:33

Ένα όχημα έπεσε σήμερα το πρωί πάνω σε υπόστεγο λεωφορείων στη Μασσαλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας πεζός, στο 11ο διαμέρισμα.

Η αστυνομία προχώρησε λίγο αργότερα στη σύλληψη στο Παλιό Λιμάνι ενός προσώπου που βρισκόταν μέσα στο όχημα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Ο συλληφθείς, ηλικίας περίπου 35 ετών, δεν είναι από τη Μασαλία. Η δικαστική αστυνομία της Μασαλίας και της Λιόν έχουν ξεκινήσει έρευνα.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει την ζωή της μια γυναίκα περίπου 40 ετών που εκείνη την ώρα περίμενε μόνη της στη στάση του λεωφορείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 8.30 και 9.30, σύμφωνα με την πηγή αυτή.

Σύμφωνα με άλλη αστυνομική πηγή, το αυτοκίνητο τύπου Ρενό είχε πέσει προηγουμένως πάνω σε ένα άλλο υπόστεγο στο 13ο διαμέρισμα με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί σοβαρά. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη συνέχεια από την αστυνομία στο Παλιό Λιμάνι.

Νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει το euronews, αναφέρουν πως το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό, και πως εξετάζεται το ψυχολογικό υπόβαθρο του δράστη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Γαλλικό πρακτορείο, καθώς από λίγο εισαγγελέας δήλωσε ότι «δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να επιτρέπει να χαρακτηρισθεί αυτή η ενέργεια τρομοκρατική.Προσανατολιζόμαστε μάλλον προς την υπόθεση ο ύποπτος να είχε ψυχιατρικά προβλήματα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top