Θρίλερ και στη Ρωσία: Μπαράζ επιθέσεων με μαχαίρι-Νεκρός ο δράστης (φωτο, video)

Οχτώ τραυματίες-Οι δυο δίνουν μάχη για τη ζωή τους

Τέλος δεν έχει ο εφιάλτης, καθώς μετά την τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά της Βαρκελώνης, και την επίθεση με μαχαίρι στη Φινλανδία (που οι Αρχές την εξετάζουν πλέον ως τρομοκρατική), ο τρόμος «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά στην Ρωσία.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, ένας άγνωστος άνδρας εξαπέλυσε μπαράζ επιθέσεων με μαχαίρι, εναντίον πεζών στην πόλη Σουργκούτ στη Σιβηρία. Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, ο δράστης φορούσε μια ψεύτικη ζώνη εκρηκτικών.

«Στις 19 Αυγούστου, 2017 ένας άγνωστος άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε σε πεζούς στη Σουργκούτ ενώ περπατούσε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης περίπου στις 11:20 τοπική ώρα [09:20 ώρα Ελλάδας). Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν και όλοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα ποικίλης σοβαρότητας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου της ρωσικής επιτροπής επιβολής του νόμου.

Ο δράστης σκοτώθηκε από μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, που έφθασαν επί τόπου, και οι αρχές προσπαθούν αυτή την ώρα να εξακριβώσουν την ταυτότητα του δράστη, ενώ έχει ξεκινήσει και έρευνα για «απόπειρα δολοφονίας».

Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν πάντως πως απο τους οκτώ τραυματίες, οι δυο δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Αυτό που επίσης εξετάζεται, είναι το ενδεχόμενο ο δράστης να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top