Αστυνομικοί στο Τέξας "έψαχναν" για 11 λεπτά τον κόλπο φοιτήτριας

Σάλος στις ΗΠΑ

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, μετά την δημοσίευση ενός βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να ψάχνουν επί 11 λεπτά τον κόλπο φοιτήτριας, στο πλαίσιο σωματικής έρευνας .

Βιασμένη και προσβεβλημένη αισθάνεται η Σαρνίζια. Όταν βλέπει το επίμαχο βίντεο με τους αστυνομικούς να τη ψάχνουν στην ευαίσθητη περιοχή για 11 λεπτά, ξεσπά σε λυγμούς.

Ήταν το 2015 όταν τη σταμάτησαν για έλεγχο. Αφού έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο της, φώναξαν μία συνάδελφό τους προκειμένου να κάνει εκτενή σωματική έρευνα στη νεαρή. Την ακινητοποίησαν και κατέβασαν βίαια το παντελόνι και το εσώρουχό της, αφήνοντάς την τελείως εκτεθειμένη σε δημόσιο πολυσύχναστο πάρκινγκ του Τέξας.

«Αμέσως αντέδρασα. Έκανα πίσω και είπα: ‘Κυρία μου τι κάνετε; Με άρπαξε από το χέρι και πέταξε στο έδαφος με πατούσε με το πόδι της στη πλάτη» περιγράφει σοκαρισμένη η κοπέλα.

Οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για υπερβολική άσκηση βίας, όμως απαλλάχθηκαν τελικά των κατηγοριών και επέστρεψαν στην υπηρεσία τους.

Ο ένας αστυνομικός υποστήριξε ότι «μύρισε καπνό μαριχουάνας από το παράθυρο». Τότε, φώναξε μία συνάδελφο του για να ψάξει την Κoυόρλι. Υποστήριξε ακόμα ότι εκείνη άρχισε να αντιστέκεται, ότι το παντελόνι της έπεσε στο έδαφος κι ότι δεν φορούσε εσώρουχο.

Ο δικηγόρος της νεαρής ήταν εκείνος που δύο χρόνια μετά δημοσίευε το βίντεο από τη κάμερα του περιπολικού. Μάλιστα, υπέβαλε μήνυση ζητώντας αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από την αστυνομία της κομητείας Χάρις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top