Φρίκη στην Ιταλία: Την ακρωτηρίασε και πέταξε τα μέλη της σε κάδους -Βασικός κατηγορούμενος ο αδερφός της

Ο δράστης πιθανότατα χρησιμοποίησε τσεκούρι για να την κομματιάσει

Σοκ προκαλεί ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στην Ιταλία και αποκαλύφθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, όταν μια νεαρή κοπέλα ανακάλυψε τις ακρωτηριασμένες γάμπες γυναίκας μέσα σε κάδο σκουπιδιών στη Ρώμη, ενώ έψαψνε να βρει φαγητό.

Η κοπέλα λιποθύμησε και στο σημείο έσπευσαν αυτοκίνητα της αστυνομίας και των Καραμπινιέρων.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το μακάβριο εύρημα, ανακαλύφθηκε χθες μεταξύ της συνοικίας Parioli και Flaminio, ενώ όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η «Corriere della Sera», σήμερα βρέθηκαν άλλα μέλη της σε κάδο απορριμμάτων στη Via Guido Reni. 

Ακόμα πιο τραγικό, είναι πως οι Αρχές ανακρίνουν ως βασικό ύποπτο τον 62χρονο αδερφό της άτυχης γυναίκας.

Ο 62χρονος ο οποίος ονομάζεται Μαουρίτσιο Ντιοταλέβι και είναι κάτοικος της ιταλικής πρωτεύουσας, κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος.

Η αδελφή του, την οποία σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται να διαμέλισε και να πέταξε τα πόδια της στον κάδο, ήταν 58 ετών.

Να σημειώσουμε ότι ο δράστης είχε πετάξει τις γάμπες μέσα στον κάδο, και τις είχε δέσει με σελοτέιπ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica, ο δράστης πιθανότατα χρησιμοποίησε τσεκούρι.

Οι ερευνητές υποθέτουν από την κατάσταση της αποσύνθεσης, πως ο δράστης είχε πετάξει τα ακρωτηριασμένα μέλη παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Να σημειώσουμε ότι οι Αρχές έχουν ελέγξει τις κάμερες της περιοχής, ενώ δυο από τις πέντε κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις ενός άντρα κοντά στον κάδο σκουπιδιών το βράδυ της Δευτέρας. Μέρος της πινακίδας του αυτοκινήτου καταγράφηκε και εντοπίστηκε μετά την ανάλυση της εικόνας. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top