Τάσεις καταδίωξης και οξεία παράνοια παρουσιάζει ο άνδρας ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω σε θαμώνες πιτσαρίας στη περιοχή Σεν-ε-Μαρν ανατολικά του Παρισιού.

Αποτέλεσμα ήταν ένα κοριτσάκι 12 ετών να βρει τραγικό θάνατο και να ξεψυχήσει αμέσως, Ανάμεσα στους 13 τραυματίες και ο μικρός της αδελφός, ηλικίας μόλις 3 ετών.

Στο video θα δείτε τον οδηγό που έσπειρε τον τρόμο, καθώς ο φακός έχει καταγράψει την στιγμή της σύλληψής του.

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

Ο δράστης είναι 32 ετών με κατάθλιψη και ασταθή χαρακτήρα, λένε οι αρχές.Πριν τη φονική κούρσα είχε πάρει μεγάλη ποσότητα φαρμάκων, επειδή ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του. Την περασμένη Κυριακή όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς είχε κάνει ήδη τη πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Γάλλος εισαγγελέας, Ερίκ ντε Βαλροζέ επανέλαβε ότι αποκλείει την τρομοκρατία ως το κίνητρο του δράστη.

Ο κ. ντε Βαλροζέ περιέγραψε ότι ο 32χρονος άνδρας έλεγε συχνά ασυναρτησίες, μιλούσε ακατάληπτα, ενώ οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις των ανακριτών ήταν αντιφατικές.

«Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης έδωσε την εντύπωση ότι πάσχει από οξεία παράνοια, καθώς επαναλάμβανε ότι νιώθει πως τον ακολουθούν συνεχώς, τον καταδιώκει η αστυνομία», σημείωσε ο εισαγγελέας.

Ο άνδρας αναμένεται αργότερα να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο εισαγγελέας ντε Βαλροζέ είπε επιπλέον ότι ο άνδρας αποκάλυψε στις αρχές ότι έχει κάνει κατάχρηση φαρμακευτικών σκευασμάτων από την ηλικία των εννέα ετών και είχε καταναλώσει μια τεράστια ποσότητα φαρμάκων μία ημέρα προτού εισβάλει με το όχημά του στην πιτσαρία.

«Μας είπε ότι εάν διέπραττε μια ενέργεια που θα είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην φυλακή τότε θα ήταν ασφαλής» πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

 

 

 

Tags: