Bαρβαρότητα: Nταήδες κάρφωσαν ξύλινη σανίδα στο κεφάλι 9χρονου αυτιστικού αγορίου (φωτο, video)

Oργή για την αδιανόητη και απαράδεκτη επίθεση (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Κάρφωσαν σανίδα στο κεφάλι αυτιστικού αγοριού

Όλο τους το μένος και την οργή έβγαλαν νταήδες πάνω σε ένα 9χρονο αυτιστικό αγόρι.

Όπως μεταδίδει η «Daily Mail», το περιστατικό συνέβη στο Mansfield και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Το 9χρονο αγοράκι, επέστρεφε στο σπίτι με την μαμά του και τα άλλα τρία του αδέρφια, μετά από επίσκεψη που έκαναν στη γιαγιά του.

Ωστόσο κατά την διάρκεια της διαδρομής, εκείνος έμεινε λίγο πίσω από την υπόλοιπη οικογένεια.

Μιλώντας στην «Daily Mail», η μητέρα του εξήγησε πως «το συνηθίζει να περπατά πίσω μας και να μας ακολουθεί. Το κάνει πολύ λόγω του αυτισμού του, και είναι κάτι στο οποίο έχουμε συνηθίσει. Του αρέσει να σταματά και να παρατηρεί πράγματα».

Όταν έφτασαν σπίτι, η μητέρα του συνηδειτοποίησε πως ο 9χρονος Romeo δεν ήταν μαζί τους, και έτσι έστειλε τον 35χρονο πατέρα του Craig, να πάει να τον βρει.

Τελικά τον βρήκε μόλις μερικά λεπτά μακριά από το σπίτι της οικογένειας, να έχει ανέβει σε ένα δέντρο όπου βρισκόταν παγιδευμένος, και στο έδαφος τρία αγόρια να κραδαίνουν ξύλα εναντίον του, βρίζοντας τον με πολύ άσχημες λέξεις και χλευάζοντάς τον.

Όταν είδε τον μπαμπά του να πλησιάζει, ο Romeo κατέβηκε από το δέντρο, και τότε τα αγόρια σήκωσαν μια σανίδα από το έδαφος η οποία είχε πάνω της ένα καρφί και την πέταξαν πάνω του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού, όπου καρφώθηκε το αιχμηρό αντικείμενο.

Οι γονείς του αποφάσισαν να τον μεταφέρουν κατευθείαν στο νοσοκομείο, καθώς θεώρησαν επικίνδυνο να αφαιρέσουν μόνοι τους το καρφί ώστε να μην τον τραυματίσουν περισσότερο.

«Ο σύντροφός μου ήταν τρομοκρατημένος και εγώ σοκαρισμένη, αλλά ο Romeo υπήρξε πολύ γενναίος. Είναι ένα πολύ τυχερό αγόρι. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Δεν ξέρω γιατί του το έκαναν αυτό ή αν έχει σχέση με τον αυτισμό του, αλλά νομίζω πως τον βρήκαν ευάλωτο. Αν μπορούσα να μιλήσω σε αυτά τα αγόρια, θα τους έλεγαν να σταματήσουν το bullying στους άλλους, να τους βρίζουν και να χρησιμοποιούν βία. Δεν θέλω αυτό να συμβεί σε άλλο παιδί».

Πλέον, ο Romeo μετά την φροντίδα των γιατρών και τα αντιβιοτικά που του έδωσαν, είναι καλά στην υγεία του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top