Babysitters έβαλαν μωρό μέσα στο ψυγείο για να σταματήσει να κλαίει – Βίντεο

Συνελήφθησαν και κατηγορούνται για κακοποίηση

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ από την αποκάλυψη ενός βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο και δείχνει δύο ανήλικες babysitters να κλείνουν στο ψυγείο το μωρό που πρόσεχαν για να σταματήσει να κλαίει.

Το μωρό σπαράζει από το κλάμα, ενώ οι δύο νταντάδες ακούγονται να γελάνε ακούγοντάς το.

Η μητέρα του μόλις 8 μηνών βρέφους δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό WBZ-TV ότι μία από τις νταντάδες ήταν η 15χρονη ανιψιά της.

Όπως είπε άφησε το μωρό της σε εκείνη και στη 14χρονη φίλη της για 30 λεπτά μέχρι να κάνει ένα μπάνιο και πρόσθεσε ότι δεν είχε ιδέα τι έκαναν τα δύο κορίτσια μέχρι που η αστυνομία της έδειξε το βίντεο που είχαν τραβήξει και είχαν ανεβάσει στο Snapchat.

Η μητέρα ρώτησε τα κορίτσια για το περιστατικό και εκείνα της απάντησαν ότι έψαχναν στο ψυγείο για να βρουν ένα μπουκάλι με γάλα, ώστε να το δώσουν στο μωρό και να σταματήσει να κλαίει. Όπως είπε, οι ανήλικες σκέφτηκαν ότι ήταν ένα αστείο και ότι δεν πιστεύει πως ήθελαν να βλάψουν το μωρό, το οποίο ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Ωστόσο, οι δύο νταντάδες συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου, οδηγήθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών και αφέθησαν ελεύθερες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top