Nεκρός ο serial killer της Βαλτιμόρης: Σκότωνε, ακρωτηρίαζε γυναίκες και πουλούσε το κρέας τους μέσα σε σάντουιτς!

Ο ίδιος είχε ομολογήσει στην σοκαριστική του κατάθεση πως όλα ξεκίνησαν όταν τον παράτησε η γυναίκα του

Nεκρός ο serial killer της Βαλτιμόρης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών, άφησε μέσα στη φυλακή ο serial killer της Βαλτιμόρης.

Ο Joseph Roy Metheny, βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του το μεσημέρι του Σαββάτου στο Maryland, ενώ ο θάνατος του ερευνάται.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ SERIAL KILLER;

O 62χρονος την δεκαετία του ’90 είχε σκορπίσει τον τρόμο, καθώς συνολικά αφαίρεσε την ζωή σε 7 άτομα (τρεις άνδρες και τέσσερις γυναίκες).

Τους δυο άντρες τους κατακρεούργησε με τσεκούρι κάτω από την γέφυρα της Νότιας Βαλτιμόρης. Ωστόσο δεν κρίθηκε ένοχος γι΄αυτούς τους φόνους, καθώς κανείς δεν μπορούσε να τους αποδείξει.

Κάτω από την ίδια γέφυρα, σκότωσε επίσης δυο γυναίκες και άλλον έναν άνδρα που ψάρευε, και έτυχε απλά να βρίσκεται στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή.

Στη συνέχεια πέταξε τα πτώματά τους στο ποτάμι, ωστόσο όταν μετά από 3 χρόνια είπε στους αστυνομικούς πού τα είχε πετάξει, κανείς δεν μπορούσε να τα βρει, και έτσι δεν κατηγορήθηκε ούτε γι΄αυτούς τους φόνους!

Τα δυο αναγνωρισμένα θύματά του, είναι η 23χρονη Kathy Spicer και η 39χρονη Cathy Ann Maganizer, τις οποίες ο ίδιος ομολόγησε ότι πετσόκοψε και στη συνέχεια τις έκανε μπάρμπεκιου.

Στην κατάθεση του, είχε πει μεταξύ άλλων πως η δολοφονική του μανία ξεκίνησε όταν τον παράτησε η πρώην σύζυγός του εθίστηκε στο κρακ, και τον παράτησε παίρνοντας μαζί της τον 6χρονο γιο του.

Την 39χρονη Maganizer, την γνώρισε τον Ιούλιο του 1994 σε ένα μπαρ και στη συνέχεια την πήγε σπίτι του, ένα μικρό τροχόσπιτο στο οποίο έμενε σε μια απομονωμένη περιοχή της Βαλτιμόρης.

Αφού έκαναν sex, την στραγγάλισε με ένα καλώδιο, την τεμάχισε και στη συνέχεια την έθαψε σε ένα ρηχό τάφο. Τα απομεινάρια της βρέθηκαν μετά από χρόνια. Όταν οι ερευνητές τον ρώτησαν γιατί το έκανε, απάντησε:

«Ήταν η αίσθηση της δύναμης (που μου έδινε αυτό). Δεν ξέρω. Ήμουν ευάλωτος. Δεν μπορώ να βρω άλλη δικαιολογία, πέρα από το ότι απλά μου άρεσε αυτό που έκανα. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω».

Αν και ποτέ δεν αποδείχτηκε στο δικαστήριο, ο Metheny ομολόγησε πως αφού τεμάχισε τα πτώματα των δυο γυναικών, πούλησε το κρέας τους σε ένα πάγκο στο δρόμο, αποκαλώντας το «ιδιαίτερο κρέας».

«Γιατί όχι, είχαν πολύ ωραία γεύση. Το ανθρώπινο σώμα μοιάζει πολύ στη γεύση με το χοιρινό κρέας. Αν μάλιστα τα αναμείξεις, κανείς δεν θα καταλάβει την διαφορά», είχε δηλώσει ο ίδιος κατά την διάρκεια της δίκης του.

Αφού δήλωσε ένοχος για τον φόνο των δυο γυναικών, ο Metheny παρακάλεσε τους ενόρκους για την θανατική ποινή, και πρόσθεσε:

«Οι λέξεις “συγγνώμη” και “λυπάμαι” δεν θα βγουν ποτέ από το στόμα μου γιατί θα ήταν ψέμα. Είμαι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να πεθάνω για ο,τι έκανα, ώστε να με κρίνει ο Θεός και να με στείλει αιώνια στην κόλαση».

Μάλιστα στο τέλος της κατάθεσης του δεν δίστασε να κάνει και πλάκα, λέγοντας:

«Την επόμενη φορά που θα περπατάτε στον δρόμο και θα τύχει να δείτε κάνα πάγκο με κρέας που δεν έχετε ξαναδεί, βεβαιωθείτε για το παρελθόν του πριν φάτε τα σάντουιτς του. Ποτέ δεν ξέρετε ποιόν μπορεί να τρώτε!Χα χα χα!»

Να αναφέρουμε, πως εν τέλει ο 68χρονος serial killer καταδικάστηκε το 1998 με την θανατική ποινή, αλλά αργότερα αυτή άλλαξε μετά από έφεση που ασκήθηκε, και έτσι καταδικάστηκε σε δις ισόβια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top