Συγκλονίζει το μοντέλο που έπεσε θύμα απαγωγής και προσπάθησαν να την πουλήσουν-Κατάθεση σοκ

Η 20χρονη μάνα ενός παιδιού μιλά για την φρίκη που ζούσε επί 6 ημέρες

Την απήγαγαν και προσπάθησαν να την πουλήσουν διαδικτυακά

Ταινία θρίλερ θυμίζει η σοκαριστική ιστορία της 20χρονης Chloe Ayling από τη Βρετανία, η οποία έπεσε θύμα απαγωγής και στη συνέχεια οι δράστες προσπάθησαν να την πουλήσουν σε διαδικτυακή δημοπρασία.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το 20χρονο μοντέλο που είναι μάνα ενός παιδιού, έζησε τον απόλυτο τρόμο για έξι ολόκληρες ημέρες, όταν το επαγγελματικό ταξίδι που πραγματοποίησε από το Παρίσι στην Ιταλία, μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Όπως αναφέρει η Telegraph, επικαλούμενη την ιταλική αστυνομία, ο δράστης, που κράτησε την κοπέλα για μία εβδομάδα, ήθελε να την «πουλήσει» μέσω δημοπρασίας στο διαδίκτυο για 300.000 ευρώ! 

Ο ατζέντης που συνεργάζεται το μοντέλο στη Βρετανία, την έστειλε από το Παρίσι για φωτογράφιση στο Μιλάνο.Το μοντέλο έφτασε στην ιταλική πόλη στις 10 Ιουλίου, για φωτογράφιση που θα γινόταν την επόμενη ημέρα.

H ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Οταν όμως η κοπέλα έφτασε στο στούντιο στις 11 Ιουλίου, κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, ο δράστης της έκανε ένεση με ισχυρό αναισθητικό και συγκεκριμένα κεταμίνη. 

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ

Μιλώντας για την συγκλονιστική της περιπέτεια στην «Corriere della Sera», η Chloe Ayling περιέγραψε τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια των δραστών.

«Ενα άτομο που φορούσε μαύρα γάντια με πλησίασε από πίσω, έβαλε το ένα χέρι στο λαιμό μου και το άλλο στο στόμα μου, ενώ ένα δεύτερο άτομο, που φορούσε μαύρη κουκούλα, μου έκανε ένεση στο δεξί μπράτσο», και πρόσθεσε:

«Νομίζω έχασα τις αισθήσεις μου. Οταν ξύπνησα, φορούσα ένα ροζ κορμάκι και κάλτσες. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν σε πορτμπαγκάζ, με δεμένους τους καρπούς και τους αστραγάλους μου και μία ταινία στο στόμα μου. Ημουν μέσα σε μία σακούλα και μπορούσα να αναπνεύσω μόνο από μία μικρή τρύπα».


Σε δηλώσεις της στην «Telegraph», η 20χρονη δεν έκρυψε επίσης πως «έζησα μία τρομακτική εμπειρία. Φοβόμουν για τη ζωή μου κάθε δευτερόλεπτο, κάθε λεπτό, κάθε ώρα».

Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ

Για την υπόθεση συνελήφθη ο Lukasz Pawel Herba, ένας 30χρονος Πολωνός που ζει στη Βρετανία. Αυτός άφησε την 20χρονη έξω από το βρετανικό προξενείο στο Μιλάνο, στις 17 Ιουλίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως αποκάλυψε στην «Telegraph» η Ayling, ο απαγωγέας της είπε ότι την αφήνει ελεύθερη επειδή έχει μικρό παιδί και ότι μία τέτοια απαγωγή είναι ενάντια στους κανόνες της συμμορίας του.



Από την έρευνα οι ιταλικές αρχές διαπίστωσαν ότι ο ύποπτος είχε ήδη οργανώσει αρκετές διαδικτυακές δημοπρασίες για την πώληση κοριτσιών που είχαν απαχθεί. Οι ιστοσελίδες για τις δημοπρασίες περιελάμβαναν μία περιγραφή του θύματος και τιμή εκκίνησης, αλλά η αστυνομία ανέφερε ότι δεν είναι ακόμη σαφές αν τις έκανε ο ύποπτος.



Ετσι, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, σε Ιταλία, Πολωνία και Βρετανία, για τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο που μετείχε στην απαγωγή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top