Βίαζε τη γυναίκα του επί ένα χρόνο ενώ αυτή κοιμόταν και μαγνητοσκοπούσε τα πάντα

Έντρομη το ανακάλυψε όταν είδε το κινητό του - Πρώτη αν'αρτηση 05-08-2017 19:22

Βίαζε τη γυναίκα του επί ένα χρόνο ενώ αυτή κοιμόταν

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε μια γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την βίαζε επί ένα χρόνο, ενώ εκείνη κοιμόταν και μαγνητοσκοπούσε τα πάντα με το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον Independent το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από δέκα χρόνια. Παρ’ όλ’ αυτά ο σύζυγος επέλεγε να βιάζει κατά τακτά χρονικά διαστήματα τη σύζυγό του ενώ εκείνη κοιμόταν και να τη μαγνητοσκοπεί.

Η γυναίκα ανακάλυψε τυχαία τα βίντεο αυτά όταν μια μέρα του Μαρτίου του 2017 ο σύζυγός της πήγε στη δουλειά, αλλά ξέχασε να πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Εκείνη θέλησε να ψάξει το κινητό του συζύγου της και όταν είδε ότι κάποια αρχεία ήταν κλειδωμένα πείσμωσε και τελικά κατάφερε να τα ανοίξει και να δει τις σοκαριστικές εικόνες.

Αμέσως πήρε τηλέφωνο το σύζυγό της στη δουλειά και του είπε όλα όσα είχε δει. Εκείνος δεν επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά πήγε και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Η υπόθεση έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της δίκης του δράστη, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

«Από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, την βίαζες και την κακοποιούσες σεξουαλικά ενώ εκείνη αδυνατούσε να συναινέσει στις πράξεις σου. Εκτιμώ πως εκμεταλλευόσουν το γεγονός πως είχε πιει και κοιμόταν βαριά. Το έκανες για να ικανοποιηθείς σεξουαλικά και της συμπεριφέρθηκες σαν ένα αντικείμενο των φαντασιώσεων σου, αγνοώντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες της», του είπε ο δικαστής κατά την ανακοίνωση της ποινής του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top