T' ακούσαμε κι αυτό! Ζήτησαν από τον πρώην διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου να χορέψει στο Dancing with the Stars

O Σον Σπάισερ εξακολουθεί να απασχολεί τα ΜΜΕ

T' ακούσαμε κι αυτό! Ζήτησαν από τον πρώην διευθυντή επικ

O Σον Σπάισερ, πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, μπορεί να μην εκτελεί πλέον τα καθήκοντά του, είναι, όμως, ακόμα πολύ δημοφιλής.

Ως προς απόδειξη, το πολύ δημοφιλές τηλεοπτικό σόου Dancing with the Stars του έκανε πρόταση να συμμετέχει στον νέο κύκλο εκπομπών του, στην 25η σεζόν.

Ο Σπάισερ προσελκύει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και γι’ αυτό δέχθηκε αυτή την πρόταση. Ο Αμερικανός, όμως, απάντησε ότι είναι πολύ απασχολημένος και ότι έχει «τεράστιο αριθμό υποχρεώσεων» να ανταποκριθεί και δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει.

Οι συνεργάτες του, με τον καλό λόγο στο στόμα, έσπευσαν να απαντήσουν στις φήμες, λέγοντας ότι δεν θα ήταν καλός στον διαγωνισμό, γιατί «δεν τα πάει καλά στον χορό».

Το σόου θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου.

Στο μυαλό του Σπάισερ, προς το παρόν, πάντως, βρίσκεται σε συναντήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς, ώστε να αποφασίσει πού θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη, έχοντας πια αφήσει πίσω του τον Λευκό Οίκο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top