Αίμα και ουρλιαχτά σε πολυτελή κρουαζιέρα- Πτώμα βρέθηκε σε καμπίνα, την ώρα ενός "μυστικού φονικού δείπνου"

Συγκλονισμένοι κι έντρομοι οι επιβάτες

Αίμα και ουρλιαχτά σε πολυτελή κρουαζιέρα- Πτώμα βρέθηκε

Την προηγούμενη Τρίτη, σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με 3.400 επιβάτες που απολάμβαναν την 7ήμερη κρουαζιέρα τους, ακούστηκαν ξαφνικά ουρλιαχτά.

Οι επιβάτες, έντρομοι, έσπευσαν να ενημερώσουν τους υπεύθυνους. Πηγαίνοντας να ελέγξουν τι είχε συμβεί, αντίκρυσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα…Σε μια καμπίνα, ένας άντρας είχε σκοτώσει τη σύζυγό του και προσπαθούσε να ξεφορτωθεί το πτώμα της, που έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ήταν γεμάτο αίμα!

Ο 39χρονος Κένεθ Μαντζανάρες κατηγορήθηκε για τον φόνο της συνομήλικης συζύγου του, Κρίστι. Ο Κένεθ είχε το αίμα της γυναίκας του στα χέρια και τα ρούχα του και συνελήθφη. Την ώρα που του περνούσαν χειροπέδες, εκείνος είπε: «Η ζωή μου τελείωσε».

Ένας μάρτυρας είπε ότι είδε τον δράστη να σέρνει το πτώμα στο μπαλκόνι. Ο ίδιος έπιασε το θύμα από τους αστραγάλους και το ξαναέσυρε μέσα. Ανέφερε στις αρχές ότι ο Μαντζανάρες του είπε ότι σκότωσε την Κρίστι γιατί τον κορόιδευε ασταμάτητα και τον υποτιμούσε, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του.

Την υπόθεση ερευνά το FBI, καθώς το πλοίο, την ώρα του φονικού, βρισκόταν σε χωρικά ύδατα των ΗΠΑ. Καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με τους επιβάτες, την ώρα του φονικού ένα «μυστικό δείπνο φόνου» πραγματοποιούνταν στο πλοίο, σαν θεματικό πάρτι, και στην αρχή, όλοι νόμιζαν ότι τα ουρλιαχτά της Κρίστι ήταν μέρος του σόου…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top