Φρίκη! Μπήκε στο σπίτι και έσφαξε πατέρα και τα δύο παιδιά του την ώρα του φαγητού

Χαροπαλεύει η σύζυγος

Ένας Παλαιστίνιος εισέβαλε στο σπίτι Ισραηλινού σε εποικισμό της Δυτικής Όχθης και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον ίδιο και τα δυο του παιδιά, ενώ τραυμάτισε σοβαρά τη σύζυγό του.

Η οικογένεια βρισκόταν στο οικογενειακό τραπέζι και έτρωγε, όταν ο 20χρονος Παλαιστίνιος από τη γειτονική πόλη Κχόμπαρ εισέβαλε στο σπίτι.

Μία από τις γυναίκες που βρισκόταν στο σπίτι προσπάθησε να φυγαδεύσει τα παιδιά σε ένα δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία.

Μέχρι όμως να φτάσει στο σπίτι, ο νεαρός μαχαίρωσε τέσσερα μέλη της οικογένειας, μέχρι που τον σταμάτησε ένας γείτονας στρατιωτικός εκτός υπηρεσίας που άκουσε τα μέλη της οικογένειας να ουρλιάζουν.

Τα θύματα του 20χρονου είναι ένα ζευγάρι γύρω στα 60, ο γιος και η κόρη τους.

Το ασθενοφόρο τους μετέφερε στο νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ, όμως ήταν ήδη αργά για τον πατέρα και τα παιδιά.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο δράστης με επιπόλαιους τραυματισμούς.

Οι αρχές του Ισραήλ υποστηρίζουν ότι ο δράστης έχει σχέσεις με τη Χαμάς, αλλά δεν είναι ενεργό μέλος της. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι αγόρασε πρόσφατα το μαχαίρι μετά από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέμενος του Αλ Άκσα

Ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν τον αδελφό του 20χρονου Παλαιστινίου, ενώ θα κατεδαφίσουν και το σπίτι του.

Η ένταση στη Δυτική Όχθη αναζωπυρώνεται. Ο στρατός διέταξε τον αποκλεισμό του χωριού του δράστη και απαγόρευσε την κυκλοφορία των κατοίκων. Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε, θα αποσταλούν στην περιοχή περισσότερες δυνάμεις του στρατού.

Η Χαμάς από την πλευρά της εξέφρασε τη στήριξή της στο δράστη για το μακελειό και δήλωσε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα εναντίον της ισραηλινής κατοχής.

Το περιστατικό αυτό έρχεται μία μέρα μετά τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη με αποτέλεσμα τρεις Παλαιστίνιους νεκρούς. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top