«Με βίασε ο θείος, με άφησε έγκυο και δεν με αφήνουν να κάνω έκτρωση» - Σοκάρει η υπόθεση 10χρονης

Απίστευτη ιστορία με ένα κοριτσάκι στην Ινδία

Ο θείος βίαζε και άφησε έγκυο τη 10χρονη ανιψιά του

Ένα δράμα πέρα από κάθε φαντασία ζει μια 10χρονη κοπέλα από την Ινδία. Το κορίτσι που θα έπρεπε σε άλλη περίπτωση να παίζει με κούκλες και παιχνίδια, είναι 6 μηνών έγκυος, και το χειρότερο από όλα είναι ότι το παιδί που κουβαλά μέσα της είναι καρπός του θείου της, o οποίος την βίασε.

Το δικαστήριο της απαγορεύει μάλιστα να κάνει έκτρωση,διότι η εγκυμοσύνη είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η μικρούλα - και οι γονείς της μαζί - κατάλαβε πως ήταν έγκυος μόνο, όταν παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Λίγο μετά το κοριτσάκι είπε στους γονείς του πως ο θείος της την είχε βιάσει... έξι φορές. Τότε οι γονείς της προσπάθησαν να δουν πως μπορεί η μικρή να απαλλαγεί από  την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και ο θείος της συνελήφθη.

Ωστόσο, όπως αποφάσισε το δικαστήριο, η εγκυμοσύνη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, ώστε να γίνει έκτρωση και ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί η εγκυμοσύνη της 10χρονης είναι να γεννηθεί το μωρό.

Μάλιστα, η απόφαση του δικαστηρίου βασίστηκε στις ιατρικές γνωματεύσεις των οκτώ γιατρών που εξέτασαν την μικρή, με ορισμένους γιατρούς να διαφωνούν με τo πόρισμα, τονίζοντας πως η εγκυμοσύνη σε τόσο νεαρή ηλικία μπορεί να επιφέρει προβλήματα τόσο στο σώμα της 10χρονης, όσο και στην ψυχολογία της.

Οι γονείς της μικρής έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση κατά της δικαστικής απόφασης. Αν και οι γιατροί εκτιμούν ότι... αυτό πιθανότατα θα διαρκέσει περισσότερο από την εγκυμοσύνη της.

Ο νόμος στην Ινδία απαγορεύει τις εκτρώσεις σε γυναίκες μετά τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, εκτός αν αποδειχτεί ότι το έμβρυο ή η ζωή της μητέρας κινδυνεύει. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top