Αποκάλυψη: 1.500 δολάρια πουλάνε τις γυναίκες – σκλάβες οι Τζιχαντιστές

Στο φως έγγραφο από την αγοροπωλησία-Πρώτη ανάρτηση: 19-07-2017 15:36

Ένα έγγραφο που αποκαλύπτει την αγοραπωλησία μιας γυναίκας – σκλάβας από τον ISIS έφερε στο φως η βρετανική εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το χαρτί αυτό, κάτι σας πιστοποιητικό πώλησης της γυναίκας, φέρει τα δαχτυλικά αποτυπώματα του εμπόρου και του πωλητή και βρέθηκε στη Μοσούλη μετά την απελευθέρωσή της.

Σε αυτό αναφέρεται η ηλικία της γυναίκας, καθώς επίσης η φυσική της κατάσταση και το χρώμα των ματιών της.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που ήταν μόλις 20 ετών πωλήθηκε ως σκλάβα στην τιμή των 1.500 δολαρίων, σύμφωνα με το συγκεκριμένο χαρτί, του οποίου όμως η γνησιότητα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι οι περισσότερες γυναίκες που καταλήγουν να είναι σκλάβες των Τζιχαντιστών προέρχονται από τη φυλή των Γεζίντι, ενώ δεν αποκλείεται να έχει στηθεί ολόκληρο σκλαβοπάζαρο και με παιδιά.

Πιστεύεται άλλωστε ότι ο ISIS απηγάγε τον Αύγουστο του 2014 συνολικά 6.470 πολίτες της πόλης Σιντζάρ, από τους οποίους οι άνδρες εκτελέστηκαν, ενώ τα γυναικόπαιδα πουλήθηκαν για σκλάβοι.

Εκτιμάται μάλιστα ότι τα μικρότερα παιδιά πωλήθηκαν έναντι 500 ευρώ σε άτεκνα ζευγάρια, ενώ τα μεγαλύτερα, κυρίως τα αγόρια, εκπαιδεύτηκαν ως μαχητές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top