Βόλτα στον κόσμο: Ξύλο, ατυχήματα και μια 16χρονη Γερμανίδα που θέλησε να γίνει νύφη του ISIS σε ένα ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτες εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Ας κάνουμε τώρα μια γρήγορη βόλτα στον κόσμο, βλέποντας γεγονότα που ξεχώρισαν.

Ξύλο μεταξύ βουλευτών στην Ταιβάν

Οι ταϊβανέζοι βουλευτές ανασκουμπώθηκαν και επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους σπορ.... Έπαιξαν μποξ μέσα στο κοινοβούλιο. Η διαφωνία των κυβερνητικών πολιτικών με τους συναδέλφους τους του εθνικιστικού κόμματος για το πολυσυζητημένο αναπτυξιακό πρόγραμμα υποδομών, τους μετέτρεψε σε ...μαινόμενους ταύρους.

Οι βουλευτές γρονθοκοπήθηκαν, μπουγελώθηκαν, έβαλαν τρικλοποδιές ο ένας στον άλλο, την ώρα που οι κάμερες κατέγραφαν και οι... πολεμικές εικόνες ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο.

16χρονη Γερμανίδα έφυγε από τη χώρα της για να γίνει νύφη του ISIS

Στα ερείπια της Μοσούλης μαζί με είκοσι τζιχαντίστριες, κάποιες από τις οποίες φορούσαν γιλέκα με εκρηκτικά και κράδαιναν αυτόματα, βρέθηκε μια 16χρονη Γερμανίδα μαθήτρια, η Λίντα Βένζελ, η οποία πριν από ένα χρόνο το έσκασε από το σπίτι της για να πάει στη Συρία και να γίνει νύφη του ISIS.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το κορίτσι είχε ερωτευτεί έναν μουσουλμάνο, τον όποιο γνώρισε μέσω διαδικτύου. Εκείνος έπεισε την έφηβη να εγκαταλείψει την οικογένεια της και να πάει να τον βρει. Όσο βρισκόταν στην πατρίδα της, οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες την παρακολουθούσαν με την υποψία ότι σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση.

Στάχτη και μπούρμπερη έγινε πανάκριβο σκάφος στο Σεν Τροπέ

Παρανάλωμα του πυρός έγινε στο Σεν Τροπέ ένα πολυτελές γιοτ αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Το σκάφος με μήκος 20 μέτρα έπιασε φωτιά αμέσως μόλις μπήκαν μπροστά οι μηχανές. Ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε τις εικόνες του φλεγόμενου γιοτ που κάνουν το γύρο του κόσμου.

Μεγάλη σύγκρουση και φωτιά με δύο φορτηγά

Ένα φορτηγό στην Κίνα, το οποίο μετέφερε μεγάλες ποσότητες χαρτιού έπεσε με ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο όχημα στον αυτοκινητοδρομο και έγινε έκρηξη . Και τα δυο φορτηγά τυλίχθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν ολοσχερώς. Δεν αναφέρθηκαν θύματα, ενώ οι αρχές ερευνούν τα αίτια της έκρηξης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top