Συναγερμός στο Λευκό Οίκο! Ατύχημα με ελικόπτερο του Τραμπ – Επέβαινε σε αυτό η Ιβάνκα και ο σύζυγός της

Προσπάθησαν να το κρύψουν

Ατύχημα με ελικόπτερο του Τραμπ–Επέβαινε σε αυτό η Ιβάνκα

Σε ατύχημα ενεπλάκη πριν από περίπου ένα μήνα ένα από τα ιδιωτικά ελικόπτερα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, οι λεπτομέρειες του οποίου κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Page Six, στις 15 Ιουνίου ένα από τα ελικόπτερα του Τραμπ, κατά την προσγείωσή του στο West Side Heliport που βρίσκεται παράλληλα με τον ποταμό Χάντσον χτύπησε σε έναν φράχτη κι έσπασε ο έλικας και η ουρά του.

Επικαλούμενο μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες τόνισε ότι το ελικόπτερο υπέστη μεγάλη ζημιά και απομακρύνθηκε για επισκευή, αφού όμως πρώτα οι εργάτες κάλυψαν με ταινίες το όνομα Τραμπ.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν ότι στο ελικόπτερο την ώρα του ατυχήματος επέβαινε η κόρη του πλανητάρχη, Ιβάνκα με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, όμως το περιβάλλον του Τραμπ τις διαψεύδει.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο όμιλος Τραμπ δεν έστειλε αναφορά σχετικά με το ατύχημα ή με το ποιος ήταν μέσα στο ελικόπτερο, όμως σύμφωνα με το περιοδικό η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας επιβεβαίωσε ότι διερευνά το ατύχημα, αλλά παρέπεμψε για περισσότερα στο Λευκό Οίκο, ο οποίος δεν έκανε κανένα σχόλιο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top