Βιντεοσκόπησε δολοφονία 15χρονης για να πάρει προαγωγή!

Εκτός ελέγχου η αμερικανική συμμορία MS-13

Βιντεοσκόπησε δολοφονία για να πάρει προαγωγή!

Μέλος της θρυλικής συμμορίας MS-13 κατέγραψε τη δολοφονία μιας 15χρονης με σκοπό να εντυπωσιάσει τους ανώτερους του, σοκάροντας αξιωματούχους του FBI  που ερευνούν την υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, ο 17χρονος Jose Cerrato κινηματογραφούσε και έκανε σπικάζ ενώ μέλη της συμμορίας MS-13 σκότωναν τη 15χρονη Damaris Reyes Rivas, σύμφωνα με την Washington Post.

Η 15χρονη δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην επαρχία FairFax, καθώς η συμμορία την θεώρησε υπεύθυνη για τον θάνατο του αγοριού της!

Σύμφωνα με την Νew York Daily News, τουλάχιστον 10 μέλη της συμμορίας MS-13 κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της 15χρονης, με τις αρχές να έχουν συλλάβει συνολικά 18 υπόπτους σε σχέση με τις δύο δολοφονίες.

Στη διάρκεια της ακρόασης έγινε γνωστό ότι ο Cerrato ήταν φίλος με το αγόρι της 15χρονης, τον Christian Sosa Rivas.

Λίγα λόγια για την αμερικανική συμμορία MS-13

Η συμμορία MS-13 ιδρύθηκε στο Λος Αντζελες την δεκαετία του 1980, έχει αιματοκυλίσει το Ελ Σαλβαδόρ και φαίνεται ότι έχει εξαπλωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σύμφωνα με το BBC, η συμμορία είναι περιβόητη για τις προσπάθειές της να προσεγγίζει φτωχούς εφήβους, τους οποίους «εκπαιδεύει» στην βία. Τα νέα μέλη θα πρέπει να υποστούν ξυλοδαρμό από την υπόλοιπη συμμορία, ενώ, για να αποδείξουν την πίστη τους, θα πρέπει να ληστέψουν ή ακόμα και να δολοφονήσουν κάποιον μέχρι κάποιο χρονικό όριο. Σύμφωνα με το FBI, τα μέλη της συμμορίας υπολογίζονται σε 6.000 με 10.000 σε όλες τις ΗΠΑ, γεγονός που καθιστά την MS-13 την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στην χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top