Βίντεο-σοκ! Βόμβα τινάζει στον αέρα αστυνομικούς στη Βενεζουέλα

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις κατά του Μαδούρο

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις κατά του προέδρου Ν.Μαδούρο στην Βενεζουέλα. Οι μάχες μεταξύ των οπαδών της αντιπολίτευσης και των κυβερνητικών δυνάμεων έχουν ξεφύγει, όπως φαίνεται από τα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που μία βόμβα τοποθετημένη σε δρόμο του Καράκας, ενεργοποιείται και τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα αστυνομικούς, οι οποίοι διασχίζουν τον δρόμο με τις μηχανές τους.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν επτά αστυνομικοί. Οι πέντε από αυτούς νοσηλεύονται στο νοσομείο με εγκαύματα τρίτου βαθμού και οι δύο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Πρόκειται για μία μηχανοκίνητη περίπολο της Εθνικής Φρουράς, οι άνδρες της οποίας έχουν λάβει εντολή να αντιμετωπίσουν με όλα τα μέσα τους διαδηλωτές.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά τον θάνατο ενός 16χρονου διαδηλωτή από σφαίρες αστυνομικών. 

Την ευθύνη για τη βομβιστική ενέργεια δεν έχει αναλάβει καμία οργάνωση, ούτε κάποιο γκρουπ που αντιπολιτεύεται τον Νίκολας Μαδούρο.

 

Στις 100 ημέρες των κινητοποιήσεων κατά του Μαδούρο έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 90 άνθρωποι. Οι διαδηλωτές ζητούν την απελευθέρωση των 400 πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές της χώρας.

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top