Δολοφονία ή αλλεργικό σοκ; Πως ένα κομμάτι τυρί σκότωσε ένα 13χρονο παιδί

Απίστευτη ιστορία συγκλονίζει την Βρετανία

Δολοφονία ή αλλεργικό σοκ για 13χρονο στη Βρετανία

Ένας 13χρονος μαθητής στη Βρετανία έχασε τη ζωή του από αλλεργικό σοκ που υπέστη, καταναλώνοντας μία ποσότητα τυριού. Ωστόσο, φίλοι του παιδιού είπαν στους αστυνομικούς ότι ... εξαναγκάστηκε να φάει τυρί από συμμαθητή ή συμμαθητές του.

Ένα πρωινό, ενώ ήταν στο σχολείο του στο Greenford στο Δυτικό Λονδίνο, ο 13χρονος Karan Cheema αρρώστησε σοβαρά. Το προσωπικό έσπευσε αμέσως να τον βοηθήσει, καθώς ήταν γνωστό ότι ο μικρός υπέφερε από αλλεργίες, όμως το παιδί πέθανε στο νοσοκομείο.

Αν και οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν τον 13χρονο, ο οποίος είχε όνειρο να γίνει μηχανικός υπολογιστών, πέθανε στο νοσοκομείο 11 ημέρες μετά το περιστατικό.

Αμέσως μετά την τραγωδία, ένα αγόρι συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας .

Γονείς άλλων εφήβων δήλωσαν ότι ο Karan Cheema εκφοβίστηκε και αναγκάστηκε να φάει φαγητό, στο οποίο μέσα, είχε κρύψει τυρί, κάποιο άλλο παιδί. 

Άνθρωποι που γνώριζαν το άτυχο αγοράκι, δήλωσαν ότι o Karan ήταν πολύ καλός μαθητής και χαρακτήρας, έπαιζε ποδόσφαιρο και καράτε. «Ένα παιδί τον εκφόβιζε όλη την ώρα, έβαλε τυρί στο γεύμα του», είπε η 40χρονη Humaira Khan, φίλη της οικογένειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top