Απολαυστικό είναι το video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, απεικονίζοντας το πανηγυρικό άκυρο που έφαγε ο Ντόναλντ Τραμπ από την Πρώτη Κυρία της Πολωνίας.

Όπως θα δείτε και στα πλάνα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ που βρίσκεται στη Γερμανία μαζί με τη Μελάνια Τραμπ για τη Σύνοδο των G20, ήταν δίπλα δίπλα με τον πρόεδρο της Πολωνίας, Άντρζεϊ Ντούντα.

Ο Τραμπ συνοδευόταν από την ομολογουμένως εκθαμβωτική Μελάνια, ενώ ο Αντρζεϊ Ντούντα  από την σύζυγό του Αγκάτα Κορνχάουζερ Ντούντα.

Μετά τις απαραίτητες χειραψίες μεταξύ των ανδρών, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, έκανε μια «φιλότιμη» προσπάθεια να χαιρετήσει και την Πρώτη Κυρία της Πολωνίας.

Η Αγκάτα όμως έκανε την… απόλυτη ανατροπή, και όχι μόνο τον αγνόησε επιδεικτικά, αλλά τον παράτησε σύξυλο με το χέρι του προτεταμένο, προτιμώντας να σφίξει αυτό της Μελάνια.

Η έκφραση του προσώπου του τη στιγμή που τρώει άκυρο είναι «συλλεκτική».

Στη συνέχεια βέβαια (αφού έδωσε προτεραιότητα στη Μελάνια), η Αγκάτα Κορνχάουζερ Ντούντα χαιρέτησε και τον «παραπονεμένο» Τραμπ.

Πολλοί πάντως είπαν πως η κίνηση αυτή δεν ήταν τυχαία, αλλά άκρως συμβολική και είχε να κάνει με τις πολλές υποτιμητικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά το παρελθόν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ για τις γυναίκες.

 

Tags: