Ξεπερνούν όλα τα όρια οι Τούρκοι: Αποκαλούν τους Έλληνες «λήσταρχους, πειρατές και τύραννους»

«Ω Ελλάδα! Τι στο διάολο κάνεις και μας έχεις κατακτήσει;»

Κάθε μέτρο και όριο έχουν ξεπεράσει οι Τούρκοι, οι οποίοι παρά τις συνεχείς προκλήσεις στο Αιγαίο, τα στημένα «επεισόδια» και τις καθημερινές παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας, τώρα «στολίζουν» την Ελλάδα για τα καλά, αποκαλώντας τους Έλληνες «τύραννους, λήσταρχους και πειρατές».

Με άρθρο της, η τουρκική εφημερίδα «Sozcu», έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά, καθώς αναφέρει πως η Ελλάδα «καταδυναστεύει την Τουρκία», πως το περιστατικό που έγινε προ ημερών στο Αιγαίο (με το ελληνικό λιμενικό και το πλοίο που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά) είναι «κανονική πειρατεία», και πως η Ελλάδα έχει «στην κατοχή της, τα νησιά στο Αιγαίο!»

Παράλληλα, η εφημερίδα κατηγορεί τον Ερντογάν, πως δεν κάνει τίποτα για όλα αυτά, και είναι ιδιαίτερα ανεκτικός απέναντι στις προκλήσεις των Ελλήνων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ

«Στέλνουμε στρατεύματα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στην αραβική χερσόνησο για να προστατέψουμε τον σεϊχη του Κατάρ αλλά δεν είμαστε ικανοί να προστατέψουμε τα νησιά μας στο Αιγαίο και τα πλοία μας από τους έλληνες λήσταρχους!Υποτίθεται ότι είμαστε κυρίαρχοι του κόσμου αλλά επιτρέπουμε σε μια χώρα κάτω από την μύτη μας να μας καταδυναστεύει! «Ω Ελλάδα! Τι στο διάολο κάνεις και μας έχεις κατακτήσει και έχεις γεμίσει τον τόπο με στρατό; Γιατί παρενοχλείς τα πλοία μας παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο; Δεν μας έχει μείνει ανάσα! Φοβόμαστε; Ποιος ξέρει; Μπορεί! Παρότι είμαστε ατρόμητοι ως έθνος δεν μπορεί παρά να σκεφτούμε ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν τα βάζουν με τους Έλληνες τυράννους! «Αν έχουμε κλυδωνισμούς στα νοτιοανατολικά θα σιωπήσουμε και πάλι; Και θα λυγίσουμε όπως στο Αιγαίο;»Πριν από λίγες ημέρες έγινε ένα περιστατικό στο Αιγαίο που ήταν κανονική πειρατεία. Το ελληνικό λιμενικό άνοιξε πυρ σε ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο ρίχνοντας 16 βολές. Ηταν κανονική ληστεία όπως είπε και τούρκος αξιωματούχος. Η ελληνική πλευρά το κάνει αυτό συχνά. Δρα τυραννικά έχοντας υπο κατοχή τα νησιά μας στο Αιγαίο. Εχω κουραστεί να τα γράφω όλα αυτά αλλά η κυβέρνησή μας δεν δείχνει να κουράζεται να σιωπά. Μπράβο! Καλή δουλειά!»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Στο κόκκινο η ένταση στο Αιγαίο! Το ελληνικό λιμενικό άνοιξε πυρ εναντίον τουρκικού πλοίου γιατί αρνήθηκε τον έλεγχο

H Τουρκία το παρακάνει μετά το επεισόδιο με το Λιμενικό-Κατηγορεί την Ελλάδα και στέλνει πλοία στο Αιγαίο

Βόμβα: «Ο Ερντογάν σκηνοθέτησε το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top