Δεν σταματάει να προκαλεί ο Ντόναλντ Τραμπ! Λίγες ώρες αφότου υπερασπίστηκε στο Twitter τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα social media, μετά από τον σάλο που προκάλεσαν τα πρόσφατα υβριστικά σχόλιά του για δύο παρουσιαστές του MSNBC, ο πλανητάρχης θέλησε να δείξει ότι θα συνεχίσει να επιτίθεται στα ΜΜΕ που μεταδίδουν "fake news", τουλάχιστον όπως ο ίδιος αντιλαμβάνεται τον όρο.

Για να το πετύχει αυτό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δημοσίευσε ένα βίντεο-παρωδία που είχε γυριστεί το 2007, και έδειχνε τον ίδιο να ξυλοκοπεί άγρια στο ρινγκ τον Βινς Μακμάν, ιδιοκτήτη και πρόεδρο της επιχείρησης επαγγελματικής πάλης World Wrestling Entertainment.

Στο τωρινό βίντεο, το πρόσωπο του Μακμάν καλύπτεται με το... λογότυπο του CNN, ένα καθαρά επιθετικό μήνυμα από τον Τραμπ που όπως φαίνεται.... πήρε τον ρόλο του στο βίντεο λίγο πιο σοβαρά απ' ό,τι έπρεπε.

Η αντίδραση του CNN ήταν γρήγορη! Όπως τόνισε ένας εκπρόσωπος του καναλιού:

«Είναι μια θλιβερή μέρα όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προτρέπει σε βία ενάντια στους ρεπόρτερ. Προφανώς, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς είπε ψέματα όταν ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος δεν ενθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές. Αντί να ετοιμάζεται στο ταξίδι του στο εξωτερικό, την πρώτη του συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τα προβλήματα με τη Βόρεια Κορέα και το νομοσχέδιο για την υγεία, επιδεικνύει εφηβική συμπεριφορά που ευτελίζει το αξίωμά του. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειάς μας. Ώρα να αρχίσει κι αυτός να κάνει τη δική του».