Μπριζίτ Μακρόν: Με μαγιό, καυτό σορτς και την εγγονή της αγκαλιά σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού

Η νέα Πρώτη Κυρία είναι η αγαπημένη της Γαλλίας

Μπριζίτ Μακρόν: Με καυτό σορτς και την εγγονή της αγκαλιά

Η νέα αγάπη των Γάλλων ακούει στο όνομα Μπριζίτ Τρονιέ. Ό,τι κι αν κάνει η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, γίνεται πρωτοσέλιδο.

Αυτή τη φορά, το περιοδικό Closer (εκείνο που αποκάλυψε τη σχέση του πρώην Προέδρου Φρανσουά Ολάντ με τη Ζιλί Γκαγιέ) «συνέλαβε» τη Μπριζίτ με καυτό σορτς στην παραλία, να παίζει με τα εγγονάκια της. Την έχει στο εξώφυλλό του, στο τεύχος αυτής της εβδομάδας, με τον τίτλο «Μπριζίτ Μακρόν: Η νορμάλ προεδρία είναι αυτή!».  

Στη φωτογραφία του εξωφύλλου, η Πρώτη Κυρία φοράει, εκτός από το σορτς, λευκή μακρυμάνικη μπλούζα με μπλε ολόσωμο μαγιό από μέσα, ενώ σε άλλη, μέσα στο κείμενο, φοράει το μπλε μαγιό, συνδυασμένο με ένα παρεό σε τυρκουάζ χρώμα, ενώ κρατάει παιδικά παιχνίδια στα χέρια της. Το μαλλί της, άψογο όπως πάντα, στο κλασσικό ανάλαφρο καρέ που αγαπά.  

 «Με την άφιξη του Εμανουέλ Μακρόν στο Ελιζέ, η ζωή της συζύγου του Μπριζίτ άλλαξε. Αλλά η Πρώτη Κυρία δεν ξέχασε κάτι σημαντικό: την οικογένεια. Πρώτη Κυρία ή όχι, η Μπριζίτ Μακρόν δεν προτίθεται να μείνει μακριά από την οικογένειά της» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο άρθρο. Δεν αποχωρίζεται τα εγγόνια της, παιδιά της κόρης της, Τιφαίν Οζιέρ, πουθενά, γιατί «είναι ο ρόλος της γιαγιάς», όπως λέει το περιοδικό χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top