ΤΟ ’ΧΑΣΑΝ οι αστυνομικοί στο Αμβούργο: ΣΕΞ σε δημόσιους χώρους, ΠΟΤΑ και ξέφρενo ΠΑΡΤΙ ενόψει της Συνόδου των G20

300 αστυνομικοί απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους

Το ’χασαν οι αστυνομικοί στο Αμβούργο: Σεξ σε δημόσιους χ

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γερμανία, καθώς αστυνομικοί από το Βερολίνο επιδόθηκαν σε…ξέφρενα πάρτι και όργια!

Αναλυτικότερα, ενόψει της Συνόδου των G20, οι αστυνομικοί του Βερολίνου εστάλησαν στο Αμβούργο, για να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας. Όμως, επέστρεψαν αμέσως σπίτια τους, μετά από δημοσίευμα της Bild, που αναφέρει ότι οι αστυνομικοί όχι μόνο διοργάνωσαν στο Αμβούργο άγρια πάρτι, αλλά ότι έκαναν σεξ δημόσια, ουρούσαν στους δρόμους, σε φράχτη χοτ σποτ που φιλοξενούσε παλιότερα πρόσφυγες και κράδαιναν μεθυσμένοι τα όπλα τους!

Όπως περιγράφει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, ένας αστυνομικός, φορώντας μόνο το μπουρνούζι του, χόρευε σε ένα τραπέζι σε εξωτερικό χώρο, με το όπλο του κρεμασμένο στους ώμους του.

Η Bild δημοσίευσε και φωτογραφίες από το πάρτι, στις οποίες φαίνονται αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα να καπνίζουν ναργιλέ και να πίνουν.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Αμβούργου παραδέχτηκε ότι περίπου 300 αστυνομικοί απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους και θα αντιμετωπίσουν συνέπειες. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ηγεσία της αστυνομίας του Αμβούργου αποφάσισε να απαλλάξει τους συναδέλφους από το Βερολίνο, εξαιτίας απρεπούς συμπεριφοράς» είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, ενόψει της Συνόδου κορυφής των G20, στις 7-8 Ιουλίου, έχουν επιστρατευθεί περίπου 20.000 αστυνομικοί.

Τα κοντέινερ στα οποία έκαναν σεξ και ουρούσαν οι αστυνομικοί
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top