Δεν τον «θέλουν» τον Τραμπ οι χειραψίες-Η αμήχανη στιγμή που τον αγκαλιάζει ο Ινδός Πρωθυπουργός

Δείτε στο φωτορεπορτάζ την έκφραση του Προέδρου των ΗΠΑ από τον ξαφνικό αιφνιδιασμό

Το γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες από την συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Πρωθυπουργό της Ινδίας στο Λευκό Οίκο.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ που έχει κακό… «ιστορικό» με τις χειραψίες (το έχουμε δει με τη Μέρκελ αλλά και με τον Μακρόν), έζησε μια από τις πιο αμήχανες στιγμές του, όταν ο Ινδός Πρωθυπουργός, Ναρέντρα Μόντι άρχισε να τον αγκαλιάζει… επανειλημμένα!

Την πρώτη φορά που τον αγκάλιασε, ήταν όταν ο Τραμπ τελείωσε την ομιλία του μετά τις δηλώσεις των δυο ηγετών στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Ο Τραμπ του έτεινε το χέρι, αλλά ο Ινδός Πρωθυπουεγός προτίμησε κάτι πιο άμεσο, σφίγγοντας τον στην αγκαλιά του και αιφνιδιάζοντάς τον.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Την στιγμή που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μαζί με τη Μελάνια Τραμπ συνόδεψαν τον Ναρέντρα Μόντι έξω από τον Λευκό Οίκο, εκείνος πάλι «άρπαξε» τον Τραμπ, με την απορημένη έκφραση του προσώπου του Προέδρου των ΗΠΑ να είναι… χαρακτηριστική.

Παρούσα ήταν και η Μελάνια Τραμπ, η οποία όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με το μάξι κατακίτρινο Emilio Pucci φόρεμά της.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top