Στιγμές χαλάρωσης για τους Ομπάμα- Με κάζουαλ ντύσιμο, κράνη και σωσίβια, κάνουν ράφτινγκ στο Μπαλί

Μαζί τους, η ετεροθαλής αδερφή του Μπάρακ, με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους

Στιγμές χαλάρωσης για τους Ομπάμα- Με κάζουαλ ντύσιμο, κρ

Πολλοί αγαπούν την οικογένεια Ομπάμα, δεν γνωρίζουν, όμως, ότι τη δεκαετία του 1960 ο Μπάρακ ζούσε με την οικογένειά του στην Ινδονησία.

Μαζί με τη σύζυγό του, Μισέλ, και τις κόρες τους, ο Πρόεδρος που χαράχτηκε στις καρδιές των Αμερικανών επέστρεψε στον αγαπημένο του προορισμό, για να κάνει 10ήμερες διακοπές.

Η οικογένεια Ομπάμα διαμένει σε ένα πολυτελέστατο θέρετρο των 2.500 δολαρίων τη βραδιά στο Μπαλί, στην ειδυλλιακή τοποθεσία Σαγιάν. Άφησε, μάλιστα, το υπερπολυτελές θέρετρο, προκειμένου να κάνει ράφτινγκ στον ποταμό Αγιούνγκ, φορώντας ειδικό σωσίβιο και κράνος.

Οι Ομπάμα έφτασαν στην Ινδονησία την Παρασκευή το απόγευμα και απόλαυσαν έναν περίπατο στον ορυζώνα Τζατιλούγουι, που είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Μαζί με τις κόρες τους, Σάσα και Μάλια, ο Μπάρακ και η Μισέλ απολαμβάνουν στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ξενοιασιάς σε έναν πολύ δημοφιλή προορισμό. Με μπλε πόλο μπλουζάκι ο Μπάρακ και με καπέλο, γιλέκο και πουλόβερ η Μισέλ, το ζευγάρι ξεκουράζεται σε ένα μέρος που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνο.

Ο πατριός του Μπάρακ Ομπάμα ήταν από την Ινδονησία. Η μητέρα του παντρεύτηκε τον πατριό του εκεί. Τη δεκαετία, λοιπόν, του 1960, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έμενε για χρόνια στη Τζακάρτα, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια.

Την οικογένεια Ομπάμα συνόδευσε στο Μπαλί η ετεροθαλής αδερφή του Μπάρακ, Μάγια Σοέτορο-Νγκ, με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά.

Αφού η οικογένεια επισκεφτεί την πόλη Γιογκγιακάρτα, που φημίζεται για την πολιτιστική της κληρονομιά και στην οποία η μητέρα του Μπάρακ πραγματοποιούσε ανθρωπολογικές ανασκαφές, στη συνέχεια θα μεταβεί στη Τζακάρτα. Εκεί, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα συμμετέχει στο συνέδριο της Ινδονησιακής Διασποράς.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top