ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ για το θάνατο του 20χρονου ομογενή: «Τον σκότωσα για ένα ψέμα»

24χρονος Αμερικανός ισχυρίζεται ότι του έστησε παγίδα η κοπέλα του

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ για το θάνατο του 20χρονου ομογενή

Τη δολοφονία του 20χρονου ομογενή Μάνου Οικονομίδη ομολόγησε ο 24χρονος Αμερικανός Κρίστοφερ Μπεμπρένο, ισχυριζόμενος όμως ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα ενός θανάσιμου παιχνιδιού της κοπέλας του.

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα της φίλης του και μαχαίρωσε θανάσιμα τον 20χρονο Μάνο, μετά από τηλεφώνημά της, ότι βιάστηκε από τον Έλληνα ομογενή κι έναν φίλο του.

Όμως ο ισχυρισμός αυτός διαψεύδεται από την αστυνομία, καθώς τα μέχρι τώρα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο άτυχος νεαρός συμμετείχε σε σεξουαλικό όργιο.

«Πέταξα τη ζωή μου στα σκουπίδια για ένα ψέμα. Η ζωή μου τελείωσε για ένα ψέμα», δήλωσε μέσα από τη φυλακή ο 24χρονος Μεμπρένο στην εφημερίδα New York Daily News, ενώ ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται ξεκάθαρα τι συνέβη τη μοιραία νύχτα και ότι βρισκόταν υπό την επήρεια κάνναβης.

«Με χτυπούσε, έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Έπρεπε να ανταποδώσω τα χτυπήματα. Ήθελα απλώς δικαιοσύνη. Ήθελα να τον κρατήσω εκεί μέχρι να έρθει η αστυνομία», κατέθεσε στην αστυνομία ο Μεμπρένο, αν και μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν στοιχεία ότι ο 20χρονος Έλληνας χτύπησε τους θύτες του.

Μάλιστα ο 24χρονος δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 23 ετών έριξε όλες τις ευθύνες στην κοπέλα του, τονίζοντας ότι του έστησε παγίδα και πρέπει να πει την αλήθεια.

Η αστυνομία έχει επίσης συλλάβει έναν από τους δύο άνδρες που βρισκόταν μαζί του και επιτέθηκαν στον Οικονομίδη, ενώ η κοπέλα δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία.

Ο φίλος πάντως του 20χρονου που συμμετείχε στο όργιο κατέθεσε στην αστυνομία ότι η κοπέλα αντέδρασε όταν ο ένας από τους δυο τους, θέλησε να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή. Εκείνη επικοινώνησε με τον Μεμπρένο και του είπε ότι τη βίασαν.

Τότε ο 24χρονος εμφανίστηκε στο διαμέρισμά της μαζί με δύο φίλους του και άρχισαν να χτυπούν με ρόπαλα του μπέιζμπολ τους δύο άνδρες, ενώ εκείνος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον Οικονομίδη.

Η κηδεία του 20χρονου ομογενή θα γίνει σήμερα, ενώ την Τετάρτη θα ψαλεί νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top