Λιποθύμησε ο Ερντογάν - ΦΟΥΝΤΩΣΑΝ τα σενάρια για την υγεία του

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

"Σήμερα είχα ένα μικρό ζήτημα με την αρτηριακή μου πίεση, εξαιτίας του διαβήτη. Δόξα τω Θεώ συνήλθα γρήγορα και είμαι τώρα καλύτερα".

Δεν κράτησε πολύ η αδιαθεσία του Νταγίπ Ερντογάν που έχασε τις αισθήσεις του στη διάρκεια της μεγάλης προσευχής της μουσουλμανικής γιορτής του Φιτρ σε τέμενος της Κωνσταντινούπολης.

Με την εμφάνισή του μπροστά στις κάμερες αμέσως μετά φρόντισε να βάλει τέλος στα διάφορα σενάρια και να διαβεβαιώσει ότι το πρόγραμμά του συνεχίζεται κανονικά.

Ο Ερντογάν όπως όλοι οι πιστοί μουσουλμάνοι για ένα μήνα έκανε νηστεία λόγω ραμαζιανιού. Κατά τη διάρκειά της απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και νερού από την ανατολή του ήλιου μέχρι και την δύση του.

Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν είχαν φουντώσει τον Μάιο, όταν «έστησε» στην Κωνσταντινούπολη τους ξένους ηγέτες, μαζί και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο, χωρίς να προφασιστεί καμία πειστική δικαιολογία.

Ο  Τούρκος Πρόεδρος εξέφρασε πάντως την υποστήριξή του στο Κατάρ στη διένεξη που έχει με άλλα αραβικά κράτη.

Ο Ερντογάν επιτέθηκε στη Σαουδική Αραβία η οποία του ζητά να κλείσει τη στρατιωτική της βάση στο Κατάρ.

Σε μια ακόμη απόφαση που φέρνει την Τουρκία πιο κοντά στη θεοκρατία, οι εκπαιδευτικές αρχές της χώρας αποφάσισαν την διακοπή της διδασκαλίας στα γυμνάσια και τα λύκεια της θεωρίας του Δαρβίνου για την εξέλιξη των ειδών, χαρακτηρίζοντάς την αμφιλεγόμενη και δυσνόητη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top