ΦΡΙΚΗ! Βίασαν μαθήτρια που νοσηλευόταν στην εντατική

Ξέσπασαν βίαια επεισόδια έξω από το νοσοκομείο

Μάχες σώμα με σώμα έδωσαν κάτοικοι στην πόλη Κανμπούρ του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές στην Ινδία με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων έξω από το νοσοκομείο Τζαγκρίτι, όπου μια έφηβη μαθήτρια, η οποία νοσηλευόταν στην εντατική φέρεται να βιάστηκε από νοσηλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 17χρονη Ακάνσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού έχασε τις αισθήσεις της μετά από ένα πάρτι.

Η ίδια υποστήριξε ότι ένας βοηθός νοσοκόμου τη νάρκωσε και τη βίασε το βράδυ που νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

«Αφού με πήγαν στην εντατική η μητέρα μου, μου άλλαξε τα ρούχα. Αργά το βράδυ ο βοηθός νοσοκόμου ήρθε και μου είπε ότι έπρεπε να αλλάξω ρούχα γιατί ήταν βρεγμένα. Του είπα να φωνάξει μια νοσοκόμα ή τη μητέρα μου, αλλά αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη νοσοκόμα κι ότι η μητέρα μου είχε επιστρέψει στο πάρτι κι ο πατέρας μου πήγε να φέρει φάρμακα. Τότε με πήγε στο μπάνιο και μου είπε να μην τον ντρέπομαι. Αναγκάστηκα να αλλάξω ρούχα μπροστά του. Μετά μου είπε να βγάλω και τη μπλούζα κι άρχισα να την ξεκουμπώνω. Έτρεξα στο κρεβάτι μου κι εκείνος έφυγε τρέχοντας. Ο βοηθός νοσοκόμου ξανάρθε λίγο αργότερα και μου έκανε μια ένεση που με έριξε σε βαθύ ύπνο. Εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και με βίασε. Ένιωθα ότι κάτι κακό συνέβαινε, αλλά δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί ήμουν υπό την επήρεια του φαρμάκου», είπε το κορίτσι στην αστυνομία.

Μάλιστα ο πατέρας της κατέθεσε ότι εκείνο το βράδυ δεν τον άφησαν να δει την κόρη του.

«Το πρωί μπήκα δια της βίας στην εντατική, κι όταν είδα πώς ήταν τα ρούχα της κόρης μου κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε. Την ταρακούνησα μέχρι που ξύπνησε και άρχισε μέσα σε αναφιλητά να μου εξιστορεί τι συνέβη», είπε.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η ταυτότητα του δράστη, όμως η είδηση αυτή ήταν αρκετή για να ξεσπάσουν εκτεταμένα επεισόδια έξω από το νοσοκομείο.

Το οργισμένο πλήθος επιχείρησε να μπει μέσα στο νοσοκομείο και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν μπροστά τα αίματα άναψαν και άρχισαν οι βιαιοπραγίες και από τις δύο πλευρές.

Σε βίντεο μάλιστα που κυκλοφορεί στο YouTube φαίνεται διαδηλωτές να περικυκλώνουν έναν αστυνομικό και να του επιτίθενται με γροθιές και κλωτσιές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top