TYΦΛΟ ΜΙΣΟΣ! Απήγαγαν και σκότωσαν 17χρονη-Πέταξαν το πτώμα της σε λίμνη

Για την φρικιαστική υπόθεση συνελήφθη ένας 22χρονος

TYΦΛΟ ΜΙΣΟΣ! Απήγαγαν και σκότωσαν 17χρονη-Πέταξαν το πτώμα της σε λίμνη

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 17χρονη Μουσουλμάνα, τις ημέρες εορτασμού του Ραμαζανιού.

Η άτυχη Νάμπρα (το επίθετο της δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα), περπατούσε με φίλες της έξω από τέμενος στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όταν ένας νεαρός που κρατούσε μπαστούνι του μπέιζμπολ του επιτέθηκε.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι κοπέλες επέστρεφαν από εστιατόριο όπου πήραν το πρωινό τους πριν ξημερώσει και ξεκινήσει εκ νέου η νηστεία τους. Ο νεαρός, σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου του γραφείου του σερίφη της περιοχής, πετάχτηκε μπροστά τους και τις απείλησε με το μπαστούνι.

Για την υπόθεση, έχει συλληφθεί ένας 22χρονος άντρας, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Να σημειώσουμε, ότι παρότι οι έφηβες είναι μουσουλμάνες, η αστυνομία «δεν έχει στοιχεία πως το περιστατικό υποκινήθηκε από μίσος».

Σύμφωνα με πηγές του τεμένους και της αστυνομίας όλες οι νεαρές κατάφεραν να ξεφύγουν, εκτός από την Νάμπρα. «Διασκορπίστηκαν μετά το περιστατικό και όταν επέστρεψαν κατάλαβαν πως έλειπε», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μετά από ενδελεχή έρευνα οι Αρχές εντόπισαν την σορό νεαρής κοπέλας, που θεωρούν ότι ανήκει στην αγνοούμενη 17χρονη, σε μικρή λίμνη. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ταυτοποίηση της σορού όμως.

«Οι επιθεωρητές μας είναι σίγουροι πως πρόκειται για εκείνη», τόνισε εκπρόσωπος Τύπου του Αστυνομικού Τμήματος του Fairfax. «Αλλά ο ιατροδικαστής πρέπει να προχωρήσει στην νεκροψία για να γίνει ταυτοποίησή της».

Μετά τον εντοπισμό του πτώματος η αστυνομία συνέλαβε τον 22χρονο Ντάρβιν Μαρτίνεζ Τόρρες, ο οποίος κατηγορείται για δολοφονία.

Τηλεοπτικό δίκτυο τόνισε πως το μπαστούνι του μπέιζμπολ βρέθηκε στη λίμνη, όμως η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία.

«Έχουν ανασύρει στοιχεία από την περιοχή, όπου θεωρούμε πως δέχθηκε επίθεση», τόνισε ο ίδιος εκπρόσωπος. «Θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε για το όπλο που χρησιμοποιήθηκε και θα το εξετάσουμε».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top