Αυτός ο χλιδάτος γάμος των 6 εκ. ευρώ θα σας αφήσει ΑΦΩΝΟΥΣ! Η 12όροφη τούρτα, τα εκατοντάδες τριαντάφυλλα και οι χρυσές λεπτομέρειες

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αυτός ο χλιδάτος γάμος των 6 εκ. ευρώ θα σας αφήσει ΑΦΩΝΟΥΣ! Η 12όροφη τούρτα, τα εκατοντάδες τριαντάφυλλα και οι χρυσές λεπτομέρειες

Έναν από τους γιους της πάντρεψε η «βαρόνη» του πετρελαίου Φολορούνσο Αλακίγια, (αντιπρόεδρος του Farma Oil) που κατάγεται από τη Νιγηρία και η περιουσία της ανέρχεται σε 2,1 δισ.  δολάρια. Πρόκειται για την πλουσιότερη μαύρη γυναίκα στον πλανήτη!

Ο πλουσιοπάροχος γάμος έγινε στο Ανάκτορο Μπλενχάιμ στην Αγγλία, όπου ο Φολαρίν Αλακίγια ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Ιρανή καλλονή και πρώην μοντέλο, Ναζανίν Τζαφαριάν, η οποία έχει σπουδάσει Βιοϊατρική Μηχανική στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Η γαμήλια τούρτα είχε ύψος πάνω από 3 μέτρα, ο χώρος διακοσμήθηκε με λευκές ορχιδέες και ένα εκατομμύριο λευκά τριαντάφυλλα από τον διακοσμητή της οικογένειας Καρντάσιαν, Τζεφ Λίθαμ, που ταξίδεψε από τις ΗΠΑ στη Βρετανία μαζί με προσωπικό 30 ατόμων ειδικά για τον γάμο!

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η μίσθωση του χώρου που χρησιμοποιήθηκε για τον εορτασμό του γάμου κοστίζει περίπου 150.000 βρετανικές λίρες. Στην περίπτωση αυτή όμως το κόστος ανέβασε στις 200.000 βρετανικές λίρες το γεγονός ότι το ζευγάρι ζήτησε να χαραχτούν με χρυσό τα αρχικά τους στη μαρκίζα και στο μαρμάρινο πάτωμα.

Η νύφη ήταν εκτυφλωτική και φόρεσε δύο νυφικά, το ένα πιο συντηρητικό για το γάμο και το άλλο γεμάτο διαφάνειες και πολύτιμους λίθους για το πάρτι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top