Μπορεί σε μια πρώτη «ανάγνωση» Κάρλα Μπρούνι και Μελάνια Τραμπ να μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, όμως υπάρχει κάτι που τις «ενώνει» και αυτό είναι το «γυμνό» τους παρελθόν για το οποίο δέχτηκαν σφοδρή κριτική ως «Πρώτες Κυρίες».

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Daily Beast», η πρώην πρώη Κυρία της Γαλλίας η οποία βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα όταν παντρεύτηκε τον Νικολά Σαρκοζί, μεταξύ άλλων έσπευσε να υπερασπιστεί την Πρώτη Κυρία της Αμερικής, για τις γυμνές φωτογραφίσεις που είχε κάνει στο παρελθόν.

«Πού είναι το σκάνδαλο;» αναρωτήθηκε η Κάρλα Μπρούνι, εξηγώντας πως οι φωτογραφήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν με περιβολή Εύας, δεν αφορούν το σημερινό της status. «Μία πολύ όμορφη γυναίκα, αρκετά νέα, δεν είναι κακό να κάνει γυμνές φωτογραφήσεις  Δεν υπάρχει κάτι ανήθικο σε αυτό».

Άλλωστε ας  μην ξεχνάμε πως η Μπρούνι στο παρελθόν έχει περάσει από τις ίδιες… Συμπληγάδες. Όταν άρχισε να βγαίνει με τον τότε Πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, στα τέλη του 2007, τα ΜΜΕ ξεσάλωσαν. Δυο μήνες μετά τον γάμο τους, μια γυμνή φωτογραφία της Μπρούνι –τραβηγμένη από έναν Γάλλο φωτογράφο το 1993-, πουλήθηκε σε δημοπρασία στην τιμή των 91.000 δολαρίων.

Κάτι παρόμοιο με την Μπρούνι, συνέβη και στην Μελάνια τον περασμένο Ιούλιο, όταν οι γυμνές φωτογραφίες της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ (που τότε ήταν υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ), είδε τον εαυτό της ολόγυμνο στις σελίδες της «New York Post». Όπως και με τη Μπρούνι, έτσι και με τη Μελάνια, τα φωτογραφικά στιγμιότυπα ήταν από τα πρώτα τους βήματα στο μόντελινγκ.

«Ήταν πολύ διαφορετικό, γιατί είχα ήδη κάποια φήμη από το μόντελινγκ και το πρώτο μου album. Έτσι όταν παντρεύτηκα τον Σαρκοζί, τα ΜΜΕ τρελάθηκαν. Λόγω της καταγωγής μου από την Γαλλία και την Ιταλία, το να ποζάρω σε γυμνές καλλιτεχνικές φώτο δεν ήταν πρόβλημα. Δεν ντρεπόμουν καθόλου. Και άλλωστε η επίμαχη φωτογραφία μου είχε τραβηχτεί όταν ήμουν 20 ετών, πριν κάνω παιδιά, οπότε είχα σκεφτεί “λοιπόν φαίνομαι καλή!”. Επίσης δεν έχω και τόσο σέξι σώμα. Πάντα ήμουν αδύνατη και το κορμί μου έμοιαζε με έφηβης, έτσι οι γυμνές μου φωτογραφίες δεν ήταν τύπου Playboy. Ήταν πιο καλλιτεχνικά γυμνά, δια χειρός σπουδαίων φωτογράφων» εξήγησε η Κάρλα Μπρούνι και αναρωτήθηκε:

Η ΓΥΜΝΗ ΜΕΛΑΝΙΑ

«Επιπλέον… πού είναι το σκάνδαλο; Για μένα, η ηθική έχει να κάνει με το να είσαι καλός άνθρωπος, έτσι δεν βλέπω καμία ανηθικότητα στο να είναι γυμνός κάποιος. Για μένα ανηθικότητα είναι η αγένεια, η κλεψιά και το να λες ψέματα στους ανθρώπους. Αυτό είναι για μένα ανήθικο, όχι το να είσαι ένα πολύ νέο κορίτσι και να ποζάρεις γυμνή».

Η ΓΥΜΝΗ ΜΕΛΑΝΙΑ

ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Tags: