Λιποθυμίες στα επίσημα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ! Σωριάστηκαν 5 φρουροί της

Υπέκυψαν εξαιτίας του βάρους του παραδοσιακού καπέλου τους αλλά και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών

Τα επίσημα γενέθλια της γιόρτασε η Βασίλισσα Ελισάβετ και μαζί της όλη Βρετανία, -συνήθως γιορτάζονται το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου- στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων αλλά και της πύρινης τραγωδίας στον Πύργο Γκρένφελ. Ωστόσο οι λιποθυμίες δεν έλειψαν!

Ο λόγος για πέντε φρουρούς της βασιλικής φρουράς, οι οποίοι υπέκυψαν εξαιτίας του βάρους του παραδοσιακού καπέλου τους αλλά και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών για την περιοχή (28ο C). Σημειώνεται ότι το καπέλο τους ζυγίζει περίπου 1 κιλό!

Οι λιπόθυμοι φρουροί απομακρύνθηκαν από τους συναδέλφους τους όταν σωριάστηκαν μπροστά στη βασιλική οικογένεια.

Ένας από τους στρατιώτες αναγκάστηκε να βγάλει το καπέλο του ενώ κάποιον άλλον χρειάστηκε να τον μεταφέρουν με φορείο τουλάχιστον ενάμιση λεπτό αφού κείτονταν λιπόθυμος στο έδαφος.

Ο εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε πως «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως κατά τη διάρκεια της εορταστικής παρέλασης για τα γενέθλια της Βασίλισσας σήμερα ένας μικρός αριθμός φρουρών λιποθύμησε. Είναι μία εξαιρετικά ζεστή μέρα και όλοι όσοι λιποθύμησαν απομακρύνθηκαν από την παρέλαση και ελέγχθηκαν από ιατρικό προσωπικό».

H Τερέσα Μέι δεν παρέστη, έπειτα από τη δριμεία κριτική εναντίον της και τον τρόπο που χειρίστηκε την τραγωδία στον Πύργο της Κολάσεως

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top