ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Σαν Φρανσίσκο: Πυροβολισμοί στα κεντρικά γραφεία εταιρίας κούριερ-Τρεις νεκροί

Υπάλληλος τρελάθηκε και άνοιξε πυρ

Τον εφιάλτη των πυροβολισμών, για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις λίγες ώρες ζουν οι ΗΠΑ.

Μετά τον δράστη που άνοιξε πυρ κατά μελών του Κογκρέσου που έκαναν  προπόνηση σε γήπεδο μπέιζμπολ της πόλης Αλεξάντρια στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, νέος συναγερμός σήμανε, αυτή τη φορά στο Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένας υπάλληλος «τρελάθηκε» και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, στα γραφεία της μεγαλύτερης εταιρίας κούριερ των ΗΠΑ.

Από τα πυρά του δράστη, τρεις άνθρωποι έπεσαν νεκροί και τουλάχιστον 4 τραυματίστηκαν.

Οι πληροφορίες για την κατάσταση του δράστη παραμένουν συγκεχυμένες, καθώς άλλοι αναφέρουν ότι είναι νεκρός ενώ άλλοι ότι έχει δεχθεί πυροβολισμούς, είναι τραυματίας και έχει συλληφθεί.

Ο Brent Andrew, εκπρόσωπος του γενικού νοσοκομείου Zuckerberg στο Σαν Φρανσίσκο, δήλωσε ότι το νοσοκομείο είχε δεχθεί θύματα, αλλά δεν ήξερε την κατάσταση της υγείας τους. 

Η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο ανταποκρίθηκε άμεσα και βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία εταιρείας κούριερ, όπου έγιναν οι πυροβολισμοί.

Οι υπάλληλοι απομακρύνθηκαν αμέσως ενώ οι αστυνομικοί εκκένωσαν το σημείο. Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή Potrero Hill, το οποίο είναι περίπου 2,5 μίλια μακριά από το κέντρο του Σαν Φρανσίσκο. Η αστυνομία συμβουλεύει τους ανθρώπους να αποφεύγουν την περιοχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top