Συναγερμός στο Μόναχο: Πυροβολισμοί σε σταθμό μετρό με τραυματίες-Μια νεαρή αστυνομικός χαροπαλεύει

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ένας άνδρας έχει συλληφθεί-Πρώτη ανάρτηση: 13-06-2017 11:04

Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πλατφόρμα σταθμού τρένων στο Μόναχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα αστυνομικός αλλά και πολλοί άλλοι επιβάτες. 

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με τον Guardian, ένας άνδρας έχει συλληφθεί.

Όλα έγιναν όταν οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σταθμό Unterfoehring μετά από αναφορές για καυγά μεταξύ επιβατών, ο ένας εκ των οποίων είχε μαχαίρι.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να απωθήσουν τους εμπλεκόμενους στη διαφωνία και ξαφνικά ο ύποπτος, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο μιας αστυνομικού και την πυροβόλησε.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τραυμάτισαν τον δράστη πυροβολώντας τον, πριν τον συλλάβουν.

Η αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν και άλλοι παρευρισκόμενοι.

"Πολλοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και μία αστυνομικός, τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί από «πυροβολισμούς» που σημειώθηκαν σε σταθμό τρένων του Μονάχου", ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης.

Το BBC πάντως αναφέρει ότι η αστυνομικός που χαραοπαλεύει για να κρατηθεί στη ζωή είναι μόλις 26 ετών ενώ ο δράστης,ένας 37χρονος Γερμανός, πυροβόλησε τουλάχιστον 5 φορές.

Την ίδια ώρα ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός της Βαυαρίας, επικαλούμενος την αστυνομία, μετέδωσε ότι πιθανόν το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία. «Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, πιθανόν δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top