ΣΟΚ! Άφησε 15 ώρες τα παιδιά της στο αυτοκίνητο να σκάσουν από τη ζέστη κι εκείνη ήταν σε πάρτι

Ισχυρίστηκε ότι λιποθύμησαν γιατί μύρισαν λουλούδια

Σοκάρει η υπόθεση της 19χρονης Αμάντα Χόκινς στο Τέξας, που άφησε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο να «σκάσουν».

Η 19χρονη άφησε τα δυο της κοριτσάκια, ενός και δύο ετών, για 15 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς νερό ή φαγητό, ενώ έξω η θερμοκρασία άγγιζε τους 33 βαθμούς κελσίου. Τα κοριτσάκια, εγκλωβισμένα στο καυτό αυτοκίνητο, έσκασαν από τη ζέστη, όσο η μητέρα τους διασκέδαζε με τον φίλο της.

Η Αμάντα αποφάσισε να πάει σε πάρτι στο σπίτι του φίλου της κι αρνήθηκε να πάρει τα παιδιά μαζί της μέσα στο σπίτι, παρά τις παροτρύνσεις των γύρω της.

Το επόμενο απόγευμα, όταν το πάρτι πια τελείωσε, η 19χρονη, γυρνώντας στο αυτοκίνητό της, βρήκε τα δυο κοριτσάκια σε κωματώδη κατάσταση. Αντί να τρέξει στο νοσοκομείο, η Αμάντα τα πήγε σπίτι, τα έκανε μπάνιο και τους άλλαξε ρούχα. Όταν, πια, τα πήγε στο νοσοκομείο, ισχυρίστηκε αρχικά ότι λιποθύμησαν γιατί μύρισαν κάποια λουλούδια στο πάρκο που είχαν πάει βόλτα.

Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν τα αγγελούδια ήταν με μηχανική υποστήριξη. Οι γιατροί αποσυνέδεσαν τις μικρές, καθώς δεν υπήρχε πια καμία ελπίδα. Άφησαν την τελευταία τους πνοή λίγο αργότερα.

 

Ο σερίφης ανέφερε ότι «αυτή είναι με διαφορά η πιο τρομακτική ιστορία που έχω δει εδώ και 37 χρόνια που είμαι στην υπηρεσία του νόμου» κι ότι προς το παρόν η 19χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων, που μπορεί να επιφέρει φυλάκιση έως 2 χρόνια. «Αφού τα παιδιά πέθαναν, όμως, αυτό μπορεί να αλλάξει» τόνισε. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ένας φίλος της Αμάντα πήγε στο αυτοκίνητο για να κοιμηθεί, όμως δεν ελευθέρωσε τα παιδιά φεύγοντας. 

O πατέρας του ενός κοριτσιού δεν έχει επαφές με τη 19χρονη κι αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό

Για την ιστορία, η 19χρονη είχε επιχειρήσει να μαζέψει λεφτά μέσω του διαδικτύου, μέσω ενός site συλλογικής χρηματοδότησης (crowd funding) για να καταφέρει να αγοράσει ένα σπίτι, καθώς τα παιδιά της, όπως είπε η ίδια, «είναι από διαφορετικούς μπαμπάδες» και ήθελε να τους βρει στέγη. 

 

Ο σερίφης μιλά για τη 19χρονη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top