ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ στη Βρετανία- ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΗ δηλώνει η μητέρα του ενός από τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ του Λονδίνου

Σε κρίσιμη κατάσταση 10 τραυματίες από την επίθεση στο Λονδίνο

Τρόμος και σήμερα, Τετάρτη, στο Λονδίνο, μετά την επίθεση τριών γυναικών εναντίον μιας νηπιαγωγού, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr. Η βρετανική πρωτεύουσα βρίσκεται ακόμη στη σκιά της τρομοκρατικής επίθεσης του Σαββάτου, μόλις μία μέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες στη χώρα.

Δεν πρόλαβε να ανοίξει η περιοχή γύρω από την αγορά Μπόροου στο Λονδίνο και σήμανε ξανά τρομο-συναγερμός...

Σύμφωνα με τη Daily Mail, 30χρονη νηπιαγωγός στο βόρειο Λονδίνο δέχτηκε στο δρόμο για την δουλειά της επίθεση με μαχαίρι. Ήταν 3 γυναίκες που τραγουδούσαν στίχους από το Κοράνι και φώναζαν «Ο Aλλάχ θα σε πιάσει!».

Το θύμα δέχτηκε τα χτυπήματα πισώπλατα. Οι επιτιθέμενες εξαφανίστηκαν μόλις ένας άντρας έτρεξε να βοηθήσει την γυναίκα. Τη μετέφερε στο νηπιαγωγείο, απ' όπου τηλεφώνησε στην αστυνομία. Αμέσως, οι γονείς των μικρών παιδιών δέχτηκαν e-mail ότι τα σχολεία έκλεισαν.

Οι νεκροί από την επίθεση των τριών τζιχαντιστών το περασμένο Σάββατο ανέβηκαν στους 8, καθώς βρέθηκε στον Τάμεση το άψυχο σώμα ενός Γάλλου τουρίστα.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, επισκέφτηκαν σε νοσοκομείο το ιατρικό προσωπικό. Από τους 29 ασθενείς που παραμένουν στα νοσοκομεία, οι 10 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αρχές συνέλαβαν σήμερα, Τετάρτη, και δεύτερο ύποπτο, έναν 30χρονο. Στο μεταξύ, η Ιταλίδα μητέρα του ενός από τους δράστες, του Γιουσέφ Ζαγκμπά, δήλωσε ντροπιασμένη για όσα έκανε ο γιος της, όπως θα δείτε στο βίντεο.

"Ελεύθερη πτώση" για τη Μέι 

Οι εξελίξεις έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την Τερέζα Μέι που δημοσκοπικά βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, μόλις μια μονάδα πάνω από τους εργατικούς. Σήμερα, τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας, την υποδέχτηκαν με γιουχαΐσματα, όταν πήγε να επισκεφτεί την μεγαλύτερη κρεαταγορά της βρετανικής πρωτεύουσας, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Εκείνη, πάντως, συνέχισε να χαμογελά αμήχανα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top