HΡΩΑΣ σερβιτόρος: Έβαλε το σώμα του ασπίδα στην πόρτα για να εμποδίσει τον τρομοκράτη να μπει στο εστιατόριο-VIDEO

Με την κίνηση του αυτή, έσωσε δεκάδες πελάτες από την σφαγή

Ένα σοκαριστικό video κάνει το γύρο του διαδικτύου, απεικονίζοντας την στιγμή που ένας ήρωας-σερβιτόρος, έβαλε το σώμα του ως «ασπίδα» μπροστά στην πόρτα του εστιατορίου Arthur Hooper’s, προκειμένου να εμποδίσει έναν από τους τρομοκράτες να εισβάλλει στον χώρο και να σφάξει τους τρομοκρατημένους πελάτες.

Όπως βλέπετε και στα πλάνα που κόβουν την ανάσα, ο Sergio Farina με καταγωγή από την Ισπανία, μπλόκαρε την πόρτα με το βάρος του, δίνοντας μάχη ώστε ο τρομοκράτης που ερχόταν από την αγορά του Μπόροου να μην μπει μέσα.

Κάποια στιγμή, βλέποντας πως δεν μπορεί να εισβάλλει, ο μακελάρης φεύγει.

Στο video απεικονίζονται επίσης οι κατατρομαγμένοι πελάτες του εστιατορίου να τρέχουν πίσω από το μπαρ για να σωθούν από την επίθεση.

Εκτός από τους δεκάδες πελάτες εντός του εστιατορίου που έσωσε ο Farina, άνοιξε την πόρτα και σε πολλούς άλλους ανθρώπους που έτρεχαν πανικόβλητοι στον δρόμο.

Μιλώντας στο ABC, ο ήρωας σερβιτόρος αναφέρθηκε στον εκρηκτικό μηχανισμό που φαινόταν να φοράει γύρω από τη μέση του ο τρομοκράτης (ο οποίος εκ των υστέρων αποδείχτηκε πως δεν ήταν αληθινός):

«Το μόνο που μπορούσα να δω ήταν ένας τύπος με δυναμίτη» και έπειτα πρόσθεσε πως «δεν ξέραμε καθόλου πόσοι τρομοκράτες ήταν και αν θα επέστρεφαν». 

Τέλος, δήλωσε πως «δεν το σκέφτηκα καθόλου. Θα μπορούσα να φύγω, όπως έκαναν οι περισσότεροι, αλλά θα άφηνα 28 ανθρώπους πίσω μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top