O ψυχοπαθής δολοφόνος που χάραξε το 666 στο κεφάλι του, σκότωσε ανθρώπους και μετά έκοψε το πέος του

Καταδικάστηκε με θανατική ποινή καθώς σκότωσε 4 ανθρώπους επειδή τον διέταξε ένας Αιγύπτιος θεός όπως δήλωσε

O ψυχοπαθής δολοφόνος που χάραξε το 666 στο κεφάλι του, σκότωσε ανθρώπους και μετά έκοψε το πέος του

Σε θάνατο καταδικάστηκε ένας από τους πιο ψυχρούς δολοφόνους της Αμερικής, ο οποίος σκότωσε 4 ανθρώπους δίχως να δείξει την παραμικρή μεταμέλεια.

Όπως διαβάζουμε στη «Sun», ο 30χρονος Nikko Jenkins, τον Αύγουστο του 2013, εξέτισε την 10ετή ποινή του στην φυλακή και λίγες μέρες αφότου βγήκε, σκότωσε 4  ανθρώπους για διαφορετικούς λόγους.

Αλλά δεν έμεινε εκεί, καθώς στη συνέχεια έκοψε το πέος του (με αποτέλεσμα να χρειαστεί 27 ράμματα), με τον ίδιο να υποστηρίζει πως πρέπει να λάβει πιο ελαφριά ποινή, καθώς οι αυτοκαταστροφικές του πράξεις υποδεικνύουν ότι πάσχει από ψυχικές διαταραχές.



Οι ψυχίατροι της φυλακής, τον περιέγραψαν ως «ψυχοπαθή», επισημαίνοντας πως δεν έδειξε κανένα συναίσθημα όταν του αποδόθηκε η θανατική ποινή.


Ο 30χρονος ο οποίος έχει χαράξει στο κεφάλι του το 666, υποστήριξε (εκτός του ότι υποφέρει από ψυχικές διαταραχές), πως ένας Αιγύπτιος θεός, ο Άποφις, του έδωσε εντολή να κάνει τις ανθρωποθυσίες.

Να σημειώσουμε επιπλέον, πως ο Jenkins, εκτός από το πέος του το οποίο έκοψε ενώ ήταν στη φυλακή, έκοψε και την γλώσσα του ώστε να μοιάζει με αυτή του φιδιού.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ

Ήταν Αύγουστος του 2013 και είχε μόλις βγει από την φυλακή, όπου είχε εκτίσει ποινή για κλοπή αυτοκινήτων μέσα στα οποία υπήρχαν άνθρωποι.

Μόλις 11 μέρες μετά, πυροβόλησε και σκότωσε τον Juan Uribe-Pena και τον Jorge Cajiga-Ruizon.

Ο Jorge Cajiga-Ruizon

Οχτώ ημέρες αργότερα, σκότωσε τον πρώην φίλο του,  Curtis Bradford, και στις 21 Αυγούστου δολοφόνησε την Andrea Kruger, την οποία έβγαλε βίαια από το SUV της και την πυροβόλησε 4 φορές.

Ο Curtis Bradford

Η Andrea Kruger

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top