ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γυναίκα που ΒΙΑΣΕ και ΣΚΟΤΩΣΕ την ανήλικη αδερφή της δουλεύει εθελοντικά σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Αντιδρούν οι γονείς των μαθητών

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γυναίκα που ΒΙΑΣΕ και ΣΚΟΤΩΣΕ την ανήλικη αδερ

Η Κάρλα Χομόλκα, μια Καναδή κατά συρροή δολοφόνος, που καταδικάστηκε σε φυλάκιση το 1993 για τον βιασμό και τον φόνο 3 ανήλικων κοριτσιών, εθεάθη να δουλεύει εθελοντικά στο δημοτικό σχολείο των παιδιών της.

Η Χομόλκα έμεινε στη φυλακή για 12 χρόνια. Τα θύματά της, η Κρίστεν Φρεντς, η Λέσλι Μαχάφι και η 15χρονη αδερφή της serial killer, Τάμμυ, βιάστηκαν, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν από την ίδια και τον τότε σύζυγό της, Πωλ Μπερνάρντο.

   

Τα θύματά της από αριστερά: Η Κρίστεν Φρεντς, η Λέσλι Μαχάφι και η αδερφή της, Τάμμυ Χομόλκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όσο ήταν στη φυλακή, η Κάρλα χώρισε τον σύζυγό της και το 2005 που αποφυλακίστηκε, παντρεύτηκε τον αδερφό του δικηγόρου της, Τιερύ Μπορντελέ, με τον οποίο έκανε 3 παιδιά.

Ο πρώην σύζυγός της, Πωλ Μπερνάρντο, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη

Η 47 ετών σήμερα Καναδή εργάζεται ορισμένες φορές ως εθελόντρια στο Χριστιανικό Σχολείο του Μόντρεαλ, στο οποίο φοιτούν τα παιδιά της.

Έχει βοηθήσει πολλές φορές στο σχολείο: επιτηρούσε μια ομάδα μαθητών του νηπιαγωγείου σε μια εκδρομή, ενώ μια άλλη φορά έκανε μάθημα στα παιδιά για το πώς να πλέκουν. Άλλη στιγμή πραγματοποίησε ένα σόου με σκύλους, ενώ καθημερινά πάει στο σχολείο για να πάρει τα παιδιά της.

Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, απαθανατίστηκε από την εφημερίδα Montreal Gazette στον χώρο του σχολείου, προκαλώντας άγχος και φόβο στους γονείς. «Δεν τη θέλουμε εδώ» είπε ένας γονιός. «Πώς μπορείς να ξέρεις ότι το παιδί σου έχει πάρε-δώσε με ένα άτομο που είναι κατά συρροή δολοφόνος; Δεν είναι σωστό!».

Εκπρόσωπος του σχολείου δήλωσε ότι γνωρίζουν ολόκληρο το ιστορικό της Χομόλκα. «Δεν είναι από τους μόνιμους εθελοντές και ποτέ δεν μένει μόνη της με τα παιδιά, ούτε στο σχολείο ούτε στην εκκλησία. Είναι πρωτόκολλο για όλα τα σχολεία του Καναδά και για τις περισσότερες χώρες του κόσμου να ελέγχουν το παρελθόν όχι μόνο των δασκάλων τους αλλά και των εθελοντών κι όλων των εργαζόμενων».

Μετά την αποφυλάκισή της, η Χομόλκα ζούσε στο Κεμπέκ, αλλά μετακόμισε στην Καραϊβική με τα παιδιά της, για να αποφύγει τα ΜΜΕ. Τα τελευταία δυο χρόνια ζει στο Μόντρεαλ.

Οι 3 υποθέσεις για τις οποίες καταδικάστηκε θεωρούνται από τις μεγαλύτερες της δεκαετίας του 1990. Στη δικαστική αίθουσα, η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο Μπερνάρντο, ο σύζυγός της, την κακοποιούσε και την ανάγκαζε να δολοφονεί εφήβους. Τα βίντεο από τα εγκλήματα που παρουσιάστηκαν, όμως, στο δικαστήριο την «έκαψαν», καθώς φαινόταν να απολαμβάνει αυτό που κάνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top