Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ! Πυροβολισμοί και εκρήξεις σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στις Φιλιππίνες -ΒΙΝΤΕΟ

Υπάρχουν τραυματίες - Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης -Πρώτη ανάρτηση :01-06-2017 21:20

Εκρήξεις και πυροβολισμοί ακούστηκαν την Πέμπτη σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Μανίλα των Φιλιππινών, σκορπώντας τον απόλυτο πανικό σε εργαζόμενους, επισκέπτες και ενοίκους. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ξενοδοχείου "Resorts World Manila" στα social media, ένοπλοι εισέβαλαν στο συγκρότημα και άνοιξαν πυρ. Το ξενοδοχείο μίλησε για αποκλεισμό της περιοχής και των εγκαταστάσεων, ενώ ζήτησε απ' όλους να προσευχηθούν σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Την ευθύνη για την επίθεση έχει αναλάβει η τζιχαντιστική οργάνωση ISIS, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Οι ένοπλοι φαίνεται να επιτέθηκαν στον δεύτερο όροφο, ενώ, όπως ανέφεραν πηγές, φορούσαν χαρακτηριστικά καπέλα. Στο σημείο επικράτησε ΤΡΟΜΟΣ. Φωνές και ουρλιαχτά ανθρώπων μετέτρεψαν σε δευτερόλεπτα έναν χώρο διασκέδασης και αναψυχής σε ΕΦΙΑΛΤΗ.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί, ασθενοφόρα και πυροσβέστες, ενώ εκκενώθηκε το ξενοδοχείο.

Οι αστυνομικοί απομάκρυναν το προσωπικό και τους ένοικους.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Resorts World Manila περιλαμβάνει καζίνο, εμπορικό κέντρο, κινηματογράφο και θέατρο και συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά. Στην ιστοσελίδα του περιγράφεται ως «το πρώτο και μεγαλύτερο ολοκληρωμένο θέρετρο στις Φιλιππίνες». Βρίσκεται απέναντι από το διεθνές αεροδρόμιο Ninoy Aquino.

ΦΩΤΟ Facebook

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top