ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες: Έκανε tattoo, κολύμπησε στη θάλασσα, κόλλησε σαρκοφάγο βακτήριο και πέθανε

Αγνόησε την συμβουλή να περιμένει δυο εβδομάδες και είχε ΤΡΑΓΙΚΗ κατάληξη

Όσοι είστε λάτρεις των τατουάζ, θα πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά το παρακάτω κείμενο, και να είστε πολύ υπεύθυνοι την επόμενη φορά που θα «χτυπήσετε» ένα καινούργιο έργο τέχνης στο κορμί σας, καθώς υπάρχουν κανόνες υγιεινής που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείπονται.

Η περίπτωση ενός 31χρονου άνδρα από την Ισπανία είναι συγκλονιστική και αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες (ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ), ο 31χρονος «χτύπησε» έναν σταυρό στη δεξιά του γάμπα, ωστόσο αγνόησε τις συμβουλές που του έδωσαν οι ειδικοί να περιμένει 2 εβδομάδες έως ότου μπει σε θάλασσα ή σε πισίνα.

Έτσι μόλις ΠΕΝΤΕ ημέρες μετά το νέο του τατουάζ, κολύμπησε στον κόλπο του Μεξικό, με αποτέλεσμα να κολλήσει ένα σαρκοφάγο βακτήριο, το οποίο έφαγε την σάρκα του, κόβοντας την στα δυο.

Τα πρώτα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται την αμέσως επόμενη μέρα από το μπάνιο στη θάλασσα. Ανέπτυξε πυρετό, κρυάδες και ένα κόκκινο εξάνθημα κοντά στο τατουάζ του.

Η κατάσταση του ώρα με την ώρα χειροτέρευε, και τελικά μετά από 2 ημέρες μπήκε στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί βλέποντας το σώμα του να έχει μωβ κηλίδες (χαρακτηριστικές της μόλυνσης), άρχισαν να υποπτεύονται πως κόλλησε σαρκοφάγο βακτήριο.

Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήδη υπέφερε από κίρρωση του ήπατος (όντας μανιώδης πότης), χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση του.

Εξαιτίας του αποδυναμωμένου συκωτιού του, ο 31χρονος δεν μπόρεσε να καταπολεμήσει το σαρκοφάγο βακτήριο, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ασθενείς με χρόνια ηπατική ανεπάρκεια, έχουν χαμηλά ποσοστά ουδετερόφιλων, που είναι σημαντικά λευκά αιμοσφαίρια για την καταπολέμηση των μολύνσεων.

Μια μέρα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο 31χρονος μπήκε σε μηχάνημα υποστήριξης, καθώς τα όργανα του άρχισαν να μην λειτουργούν.

Μετά από μερικές εβδομάδες νοσηλείας, και ενώ οι γιατροί πίστευαν πως θα τα καταφέρει, ο 31χρονος άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από το σηπτικό σοκ, μια κατάσταση που προκαλείται όταν μια μόλυνση στον οργανισμό, προκαλεί βίαιη απάντηση του ανοσοποιητικού, το οποίο αρχίζει να «χτυπά» τα όργανα του ίδιου μας του σώματος.

Γι΄αυτό την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να παρακούσετε τις οδηγίες των ειδικών, σκεφτείτε το τριπλά!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top