Θρίλερ «στον αέρα» έζησαν οι επιβάτες της πτήσης MH128 με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ.

Το αεροσκάφος της «Malaysia Airlines», απογειώθηκε στις 23:18 τοπική ώρα, και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης στις 23:45, καθώς ένας επιβάτης ισχυριζόταν πως είχε εκρηκτικά και θα ανατίναζε το αεροπλάνο!

Όπως βλέπετε τόσο στις φώτο όσο και στο video, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους αποφάσισε να αλλάξει την κατεύθυνση του αεροπλάνου, όταν κατάλαβε ότι ένας επιβάτης προσπάθησε να εισέλθει στο πιλοτήριο, ισχυριζόμενος ότι μεταφέρει εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας είπε: «Δεν πρόκειται για αεροπειρατεία. Ένας διαταραγμένος επιβάτης επιχείρησε να εισέλθει στο κόκπιτ».

Σύμφωνα με τον Αμπντούλ Αζίζ μπεν Καπραουί, «ο επιβάτης, με υπηκοότητα Σρι Λάνκα, υποστήριξε ότι είχε στην κατοχή του έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Δεν ήταν βόμβα, αλλά ένας φορτιστής μπαταρίας». Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια, οδηγήθηκε σε απομακρυσμένη περιοχή του αεροδρομίου και ο επιβάτης συνελήφθη.«Όλοι εντός του αεροσκάφους είναι σώοι κι αβλαβείς» διευκρίνισε ο υφυπουργός.

Tags: