Ο Ερντογάν φοβάται για τη ζωή του και έχει εμμονή με τους Γκιουλενιστές

Τι μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη η ανταποκρίτρια του STAR Άννα Ανδρέου-Πρώτη ανάρτηση:30-05-2017 16:02

Έκδοση των γκιουλενιστών από τις χώρες στις οποίες έχουν διαφύγει ζητά και πάλι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν προειδοποιώντας τις χώρες που δεν θα το πράξουν πως δεν θα πάρουν από την Τουρκία αυτό που ενδεχομένως θα ζητήσουν στο άμεσο μέλλον. 

“Θέλουμε να μας τους επιστρέψετε. Αν το κάνετε καλώς, αν όχι τότε να μας συγχωρέσετε, ό,τι πηγαίνει γύρω έρχεται γύρω, εμείς θα κάνουμε αυτό”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Πρόκειται για την πρώτη ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΡ έπειτα από σχεδόν τρία χρονια από την επιστροφή του στην προεδρία του κόμματος και πάλι. 

Υποστηρικτές του ΑΚΡ που έφτασαν στην βουλή καταχειροκροτώντας τον Ταγίπ Ερντογάν φώναζαν ρυθμικά “Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν” και έλεγαν το σύνθημα “Είσαι εσύ ένα τραγούδι που θα κρατήσει για πάντα”. 

Κατά την έξοδό του από την βουλή ο Τούρκος Πρόεδρος απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Σε ερώτηση για τις πληροφορίες για ανασχηματισμό, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι “υπεύθυνος για ανασχηματισμό είναι ο πρωθυπουργός”.

Σε ερώτηση εάν δεν θα γίνει ανασχηματισμός, τόσο ο Ταγίπ Ερντογάν χαμογέλασε όσο και ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ. Ρωτήθηκε επίσης εάν του έλειψαν οι ομιλίες στην κοινοβουλευτική ομάδα και απάντησε με ερώτηση: “Δεν είναι φανερό από την ομιλία μου;”

Πάντως, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR, ο Ερντογάν  φοβάται για τη ζωή του. Η πάνοπλη φρουρά του είναι η σκιά του μέσα κι έξω από τη χώρα. Τα μέτρα που λαμβάνονται για την ασφάλεια του είναι δρακόντεια. Δεν εμπιστεύεται ούτε τους βουλευτές του. 

Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top